Εκλογές αξιών

του Χρήστου Βουλδή, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ, Στελέχους ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

 

Η Κυριακή 6 Οκτωβρίου πλησίασε και άλλη μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία θα λάβει χώρα. Ο σεβασμός στον πολίτη, στον συμμετέχοντα στη διαδικασία επιτάσσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε άπαντες να ασκήσουν το δικαίωμα τους σε συνθήκες ευπρέπειας. Είναι ένας μεγάλος αγώνας και αυτός της διοργάνωσης και της οργάνωσης τον οποίο οφείλουμε να εκτιμήσουμε και να τιμήσουμε επιδεικνύοντας ακόμα μια φορά τον πολιτισμό που διακατέχει την παράταξη μας.

Η πολιτική κατάθεση των υποψηφίων έχει αναδείξει έντονα το δημοκρατικό αξιακό σύστημα του ΠΑΣΟΚ. Έχουμε συμμετάσχει και παρακολουθήσει άρτιες πολιτικές διαδικασίες που επιβεβαιώνουν πως και είμαστε και φαινόμαστε τίμιοι στην κοινωνία.

Διαφαίνεται πως ήδη το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα, αφού κερδίζει νέους ψηφοφόρους αποδίδοντας τα πολιτικά και πολιτισμικά διαπιστευτήρια του. Η δημοσκοπική άνοδος του Κινήματος είναι προϊόν και της αξιολόγησης της εσωκομματικής διαδικασίας, από το κοινωνικό σύνολο.

Συνεχίζοντας κατά αυτό τον τρόπο μέχρι την Κυριακή και την επόμενη Κυριακή και κυρίως από εκεί και πέρα μόνο άνοδο και ισχυρή κοινωνική διείσδυση προβλέπω για το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Θα ήθελα να επαναδιατυπώσω πως θεωρώ άξιους και τους  έξι υποψήφιους. Το γεγονός ότι στηρίζω τον έναν από αυτούς είναι θεμιτό, καθαρό και έντιμο. Οτιδήποτε άλλο δεν θα ταίριαζε και θα ήταν επιλήψιμο.

Στηρίζω και συντάσσομαι με τον Παύλο Γερουλάνο, πιστεύοντας πως δεν είναι ο ένας και μοναδικός που μπορεί να πάει το κόμμα μπροστά.

Πιστεύω ότι εκείνος που θα λάβει την άμεση εντολή των μελών και των φίλων του Κινήματος θα πάει το κόμμα μπροστά. Η μεγαλύτερη δύναμη του θα είμαστε όλοι εμείς δίπλα του.

Θέλω και μάχομαι να είναι ο Παύλος εκείνος.

Παλεύω να είναι ο Παύλος Γερουλάνος πρώτος και τις δυο Κυριακές, έχοντας ενισχύσει όλο αυτό το διάστημα την πεποίθηση πως μπορεί καλύτερα να συνθέσει όλες τις τάσεις και να είναι αυτός ο οικουμενικά αποδεκτός αρχηγός. Έχει δουλέψει πολύ το πρόγραμμα του, την Αναγέννηση, που θα σημάνει την αναγέννηση και του κινήματος και της χώρας. Δεν είναι μόνος του, έχει δίπλα του μια πολύ καλή ομάδα στην οποία επιμερίζονται ευθύνες και αρμοδιότητες. Κερδίζει ο Παύλος, κερδίζουμε όλοι μας !