Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν κάναμε παιδιά, δεν μπορέσαμε, μετά δεν θέλαμε και τελείωσε η ιστορία»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε προσκεκλημένος της Αθηναΐδος Νέγκα το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου και απάντησε σε όσους λένε πως τους λείπει κάτι επειδή δεν απέκτησαν παιδιά.

Η Αθηνά Μαξίμου και η δημιουργία οικογένειας

«Είμαστε οικογένεια, εγώ η σύζυγός μου και το σκυλάκι μας. Δεν κάναμε παιδιά, δεν μπορέσαμε. Μετά δεν θέλαμε! Τελείωσε η ιστορία. Αλλά είμαστε οικογένεια! Δεν μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει το δικαίωμα, εγώ με τον ή την σύντροφό μου και το σκυλί μου να θεωρούμε πως είμαστε οικογένεια. Γιατί είμαστε τρεις που νοιάζεται ο ένας για τον άλλον.

Βλέπω ζήλια στα μάτια των ανθρώπων με παιδιά που δεν τα ήθελαν

«Αυτός που λέει ότι δεν είναι οικογένεια, δεν νοιάζεται μάλλον ούτε για τα έντερά του. Το λέει πολύς κόσμος. Ο κόσμος κοιτάζει ένα ζευγάρι που είναι οι δυο τους από ζήλια. Βλέπω ζήλια στα μάτια των ανθρώπων με παιδιά που δεν τα ήθελαν. Υπάρχουν και ευτυχισμένες οικογένειες, προς Θεού.

Βλέπουν εμένα και την Αθηνά που εμείς προσπαθούμε να περάσουμε όσο πιο καλά μπορούμε μεταξύ μας και τους άλλους και αυτοί δεν είναι.

Είναι χοντρό αυτό που λέω, το ξέρω! Απλά εμείς είμαστε καλά που η οικογένειά μας είναι αυτής της δυαδικότητας. Οι άλλοι δεν είναι καλά και προβάλλουν σε εμάς το “είστε σίγουρα καλά;”. Όχι, μια χαρά είμαστε. Εμείς έχουμε παιδιά. Έχουμε τα νέα παιδιά. Το καλοκαίρι είχαμε μια ομάδα νέων παιδιών.

Τι σπουδαίοι ηθοποιοί! Τα βλέπω αυτά τα παιδιά και λέω ευτυχώς που δεν ήσασταν στη γενιά μου να σας συναγωνιστώ» τόνισε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

https://www.in.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ