Σαν… σίφουνας πέρασε από τον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Βόλο, καθώς πέρασε με το επιβλητικό 4-1 από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Καμαρά στο ξεκίνημα του αγώνα υπέπεσε σε πέναλτι, ωστόσο ο Άλτμαν που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Κοτάρσκι. Ο Κροάτης γκολκίπερ έπεσε σωστά και απέκρουσε την μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 23ο λεπτό ο Φεράρι ανέτρεψε τον Ντεσπόντοφ στην περιοχή του Βόλου και ο Τσαγκαράκης καταλόγισε πέναλτι υπέρ των «ασπρόμαυρων», το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σβαμπ ένα λεπτό αργότερα.

Στο 54′ οι Θεσσαλονικείς διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Μαντί Καμαρά σούταρε, με την μπάλα να χτυπάει πάνω στον Μουργκ και να αλλάζει πορεία, αιφνιδιάζοντας τον Κόβατς.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μεντιέτα μείωσε για τους γηπεδούχους, ωστόσο στο 60′ ο Τάισον έκανε το 3-1 για τον δικέφαλο του Βορρά.

 

Στο 89 ο Κόβατς έκανε βολέ πάνω στον Τσάλοφ και αυτός έβαλε το πόδι του καταφέρνοντας να πετύχει με ανέλπιστο τρόπο το παρθενικό του τέρμα με τον ΠΑΟΚ.

Βόλος-ΠΑΟΚ 1-4

Γκολ: 24′ πεν. Σβαμπ (ΠΑΟΚ), 54′ Μουργκ (ΠΑΟΚ), 56′ Μεντιέτα (Βόλος),  60′ Τάισον (ΠΑΟΚ), 89′ Τσάλοφ (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Μπαμπά (ΠΑΟΚ), Φεράρι (Βόλος), Μεντιέτα (Βόλος), Κόβατς (Βόλος)

Κόκκινες: 35′ Φεράρι (Βόλος)

 

Δοκάρια: 49′ Μουργκ (ΠΑΟΚ), 85′ Καμαρά (ΠΑΟΚ)

 

Βόλος: Κόβακς, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Μπερνάντου, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Κόντε, Ασεχνούν, Φεράρι, Άλτμαν, Μεντιέτα

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλι, Μπάμπα (65′ Ότο), Καμαρά, Σβαμπ (65′ Μπακαγιόκο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (65′ Κωνσταντέλιας), Τάισον (79′ Σορετίρε), Τισουντάλι (65′ Τσάλοφ)

Διαιτητής: Τσαγκαράκης Βοηθοί : Σπυρόπουλος, Κορώνας 4ος : Παπαπέτρου VAR : Κουμπαράκης, Κομισοπούλου.

https://www.zougla.gr/