Ο Νίκος Παπανδρέου στηρίζει Γερουλάνο

Στην στήριξη του προς τον Παύλο Γερουλάνο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έδειξε δημόσια ο Νίκος Παπανδρέου.

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου, σε δηλώσεις που έκανε σε ένα από τα σποτ του Παύλου Γερουλάνου, έδειξε τον ενθουσιασμό του για την υποψηφιότητα του βουλευτή και ζήτησε από όσους τον ακούνε, να τον στηρίξουνε.

«Στήριξα τον Παύλο Γερουλάνο. Είπα ότι έχει τα στοιχεία που θέλουμε για τον επόμενο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε να πάει καλά. Όσοι με ακούνε, να τον στηρίξουνε. Είναι γνήσιος, είναι ΠΑΣΟΚ, είναι πράσινος και με αυτόν θα γίνουμε σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση και συμπολίτευση», είπε ο ευρωβουλευτής.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Παπανδρέου για μια ακόμη φορά για την στήριξη του και τα θερμά λόγια. Προχωράμε όλοι μαζί με δύναμη, με πίστη και πάθος για μια μεγάλη Νίκη Αξιών στις 6 Οκτωβρίου», έγραψε ο Παύλος Γερουλάνος στη λεζάντα της ανάρτησης.

Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook και έδειξε πλάνα από την συνάντηση των δύο πολιτικών προσώπων, με φόντο το επερχόμενο debate των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00, στο Ραδιομέγαρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Παπανδρέου δείχνει την προτίμησή του για την ηγεσία του κόμματος, μιας και από τον Ιούλιο σε συνέντευξη που είχε δώσει την Εφημερίδα των Συντακτών είχε δείξει πως στηρίζει ανοιχτά τον Παύλο Γερουλάνο.

«Στην παρούσα ιστορική συγκυρία η παράταξη έχει ανάγκη από έναν αρχηγό που θα συνθέσει πολιτικές, θα απελευθερώσει στελέχη, θα έχει διεθνές δίκτυο και ίδια γνώση της πραγματικής οικονομίας», είχε πει ο ευρωβουλευτής.

«Κατά την προσωπική μου άποψη αυτά τα χαρακτηριστικά τα συγκεντρώνει ο Παύλος Γερουλάνος. Αν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος αποφασίσουν να του δώσουν την ιστορική αυτή ευκαιρία, πιστεύω ότι μπορεί να την αξιοποιήσει προς όφελος της παράταξης και της κοινωνίας», συμπλήρωσε.

Τα σποτ της καμπάνιας του Παύλου Γερουλάνου

Τρία νέα σποτ έδωσε χθες (20.09.2024) στη δημοσιότητα ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος με τίτλους «Θα νικήσουμε την αλαζονεία, «Θα υπερασπιστούμε τον πολίτη», «Θα δείξουμε ποιοι είμαστε!».

Ο Παύλος Γερουλάνος με τα σποτ θέλησε να αναδείξει τις μάχες που έδωσε τόσο αυτός όσο και όλο το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή τον τελευταίο ένα χρόνο και τη σημασία του η νέα ηγεσία του κόμματος να μπορέσει να σταθεί απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.