Διπλή η χαρά του Χριστόδουλου Λιτζερίνου: Η Χαρά του πρώτευσε με 22670 μόρια.

Ο Χριστόδουλος Λιτζερίνος συνοδοιπόρος των Εκπαιδευτικών Κέντρων Ορμή Άριστα είναι εξαιρετικά χαρούμενος αυτή τη χρονιά.

Οι επιτυχίες των μαθητών και μαθητριών φέρνουν την Ορμή στις πρώτες θέσεις στη Φροντιστηριακή εκπαίδευση της Δυτικής Ελλάδας για μια ακόμα χρονιά. . Ο χιλιάδες επιτυχόντες και αριστούχοι του καθηγητή Μαθηματικών και εκπαιδευτικού υπεύθυνου της Ορμής Χ. Λιτζερίνου τον κάνουν υπερήφανο δάσκαλο και επιστήμονα για 35 ολόκληρα χρόνια.

Η φετινή χρονιά όμως του δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά καθώς η κόρη του Χαρά Λιτζερίνου μαθήτρια των Εκπαιδευτικών Κέντρων Ορμή Άριστα που φοίτησε στη θεωρητική κατεύθυνση βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα με την εξαιρετική βαθμολογία της που σκαρφάλωσε στα δυσθεόρατα ύψη των 22670 μονάδων. Μαζί με το μάθημα των αγγλικών που ήταν 19.6 έγραψε στα Αρχαία 18.1 στα Λατινικά 19.6 στην Έκθεση 18 στην Ιστορία 19 η Χαρούλα αρίστευσε.

Οι καθηγήτριες της φιλόλογοι Μαρία Πυλαρινού, Ειρήνη Λαζανά, Μαίρη Γεωργογιάννη, Κατερίνα Ζαφείρη, Αγγελική Τζόλα είναι περήφανες για τη μαθήτρια τους όπως και για τις άλλες μαθήτριες και μαθητές της θεωρητικής κατεύθυνσης σε όλα τα παραρτήματα των Φριντιστηρίων Ορμή στη Πάτρα. Διπλή η χαρά λοιπόν του μαθηματικού και εκπαιδευτικού υπεύθυνου των Εκπαιδευτιρίων Ορμή Χριστοδούλου Λιτζερίνου αρίστευσε η κορη του Χαρά αρίστευσαν και οι μαθητές και οι μαθήτριες του. Ο ίδιος δηλώνει :Όταν η Χαρούλα με ρώτησε μπαμπά θα σε πειράξει που ενώ εσύ διδάσκεις στη Θετική κατεύθυνση εγώ θα πάω στη Θεωρητική; Της απάντησα σαφώς και όχι αλλά σε θαυμάζω που θα κάνεις το όνειρο ζωής σου πραγματικότητα.