Λορέντζο Καριέρε: Μαζί με την Έλενα Κατραβά στην αποτέφρωση της μητέρας του, Ματούλας

Την περασμένη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η αποτέφρωση της Ματούλας στη Ριτσώνα σε κλειστό κύκλο. Η Ματούλα του Κολωνακίου έφυγε σε ηλικία 76 ετών ενώ η σορός της εντοπίστηκε ύστερα από επτά ημέρες λόγω δυσοσμίας στην πολυκατοικία όπου διέμενες στο Πεδίον του Άρεως.

Κι ενώ είχαν δημιουργηθεί ερωτηματικά σχετικά με την ταφή της, αλλά και το ποιος θα αναλάβει τη διαδικασία, ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας μιλώντας στο «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης 19/10 αποκάλυψε πως τελικά θα την αναλάβει ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε.

Έτσι κι έγινε. Ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε ανέλαβε όλα τα διαδικαστικά για την αποτέφρωσή της κι αποχαιρέτησε τη μητέρα του σε μία σεμνή τελετή, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Έλενα Κατραβά.

Στο μεταξύ, όπως προέκυψε από την εξέταση του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Κούβαρη, δεν εντοπίστηκαν κακώσεις στη σορό της Ματούλας, η οποία λόγω της σήψης στην οποία είχε περιέλθει δεν καθιστούσε δυνατό τον ακριβή προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου της γυναίκας.