Σωματείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ακυρώθηκε η συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο " Αγιος Ανδρέας" (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ) αναφέρει

Ενημερωθήκαμε λίγο πριν την αναχώρησή μας για την Αθήνα, από το Γραφείο του Υπουργού, ότι η σημερινή συνάντηση αναβάλλεται και ότι στη θέση της, θα μπορούσε να γίνει συνάντηση μόνο με το Σωματείο.

Εξέλιξη που δεν τη θεωρούμε πρέπουσα, δεδομένου ότι η σημερινή συνάντηση είναι συνέχεια της σύσκεψης Φορέων που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο και αφορούσε τα κτιριακά μας ζητήματα και σαφώς θα έπρεπε να συμμετάσχουν όλοι.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο λόγος αναβολής της συνάντησης δεν είναι προσχηματικός!

Αν και σε σχετική επικοινωνία με το Γραφείο του Υπουργού, συζητήθηκε ο προβληματισμός που είχαμε αν η Διοίκηση του Νοσοκομείου και η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ θα έπρεπε να κληθούν να είναι παρούσες από το Υπουργείο ή από το Σωματείο, δεν εκφράστηκε κάποια αντίρρηση για την παρουσία των Φορέων,  δεδομένου ότι οι υπόλοιποι Φορείς ειχαν κληθεί από το Σωματείο μας.

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ως προς τι αυτή η αρνητική εξέλιξη;

 

Διαβάστε επίσης