Ηλεκτροκίνηση και σταθμοί φόρτισης – Σημαντικές πληροφορίες από την Armet Mobility

Οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Wallbox και άλλες εταιρείες είναι πλέον γεγονός στην χώρα μας, αφού αν ανοίξει κανείς τον χάρτη θα βρει σίγουρα αρκετές τοποθεσίες που θα τον βολέψουν στο να πραγματοποιήσει την φόρτισή του.

 

Η εταιρεία Armet mobility έχει αφιερωθεί στην ενέργεια και στον εναλλακτικό τρόπο που μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε σήμερα. Σαν επιχείρηση και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Wallbox, προμηθεύει με smart σημεία φόρτισης, τελευταίας τεχνολογίας κάθε ενδιαφερόμενο, προσφέροντας παράλληλα και τις καλύτερες προδιαγραφές.

Οι εγκαταστάσεις μπορούν να είναι είτε σε επαγγελματικούς χώρους είτε σε δημόσιους ακολουθώντας κάποιους κανόνες. Η φόρτιση μπορεί να είναι ταχεία και υπερταχεία, ενώ προηγείται μελέτη στην οικία ή στην εταιρεία από εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Armet Mobility που παρέχουμε είναι εκτός από μελετημένοι και αδειοδοτημένοι, ενώ μπορούν να επισκευαστούν ανά πάσα στιγμή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να συνδέσει τον σύνδεσμο φόρτισης με το όχημά του για να ξεκινήσει αμέσως η διαδικασία φόρτισης.

 

Φόρτιση λεωφορείων

Οι εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί πάρα πολύ. Στις μέρες μας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούνται βιώσιμες μορφές μετακίνησης με την χρήση ηλεκτρικών λεωφορείων που καθορίζουν έναν πράσινο τρόπο μετάβασης από το ένα μέρος στο άλλο, χωρίς να αφήνουν το αποτύπωμά τους στην ατμόσφαιρα.

Η Armet mobility σας προτείνει ακόμα και για τις αστικές μετακινήσεις σταθμούς φόρτισης και φορτιστές, φιλικούς προς το περιβάλλον με μεγάλα επίπεδα ισχύος. Οι έγχρωμες λεπτομέρειες είναι πολύ βοηθητικές για να γνωρίζετε τον χρόνο φόρτισης και άλλες λεπτομέρειες.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ