Robert Fripp και Toyah Wilcox υπέρ της Britney Spears

Στο κίνημα #FreeBritney

Στη δημοσιότητα έδωσαν δική τους ερμηνεία του «Toxic» της Britney Spears o Robert Fripp των King Crimson και η τραγουδίστρια-ηθοποιός Toyah Wilcox, δηλώνοντας την υποστήριξή τους στο κίνημα #FreeBritney για τον αγώνα της νεαρής τραγουδίστριας να ανατραπεί το καθεστώς κηδεμονίας της από τον πατέρα της που έχουν επιβάλει τα δικαστήρια.

Η ερμηνεία των Fripp και Wilcox μεταδόθηκε στη σειρά καραντίνας του ζεύγους, Toyah and Robert's Sunday Lunch. Σε έναν χώρο που έμοιαζε να είναι η κουζίνα του σπιτιού τους, ριπάρισαν στην επιτυχία του 2003 της Britney. Με δεξιοτεχνία ο Fripp αναδημιούργησε το ριφ στους συνθεσάιζερ του τραγουδιού παίζοντας με ταχύτητα αστραπής στην κιθάρα του, ενώ η φωνητική περφόρμανς της Wilcox ήταν απολαυστικά υπερβολική.

Σε ευθεία αναφορά στον συνεχιζόμενο αγώνα για την κηδεμονία της Britney, στο βίντεο περιλαμβάνεται σε πρώτο πλάνο ένα #FreeBritney hashtag, ενώ μετά την περφόρμανς και ο Fripp και η Wilcox σήκωσαν ψηλά ταμπελίτσες που είχαν οι ίδιοι φτιάξει και στις οποίες είχαν αναγράψει «We Love You Britney».

 

Διαβάστε επίσης