Για το rapid test κορονοϊού πήγε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης - Δείτε σε ποιες πλατείες γίνονται - Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου - ΦΩΤΟ

Ξεκίνησαν σήμερα τα rapid test και στην Πάτρα, με τα πρώτα στοιχεία, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, να δείχνουν ότι οι πατρινοί δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να μάθουν αν έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊο.

Μεταξύ των Πατρινών που βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου ένα από τα σημεία που γίνονται τα τεστ, ήταν και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Ο οποίος έσπευσε στο σημείο για να ενημερωθεί αν όλα βαίνουν καλώς. 

Οι συμπολίτες μας σχηματίζουν από τις 10 το πρωΐ μεγάλες ουρές προκειμένου να κάνουν τα τεστ, ενώ τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 20 λεπτά

Πλήθος κόσμου, βρίσκεται στις πλατείες Γεωργίου, Κύπρου (Στάδιο Παναχαϊκής)  και Ελευθερίας (Προσφυγικά) όπου γίνονται τα τεστ και περιμένουν υπομονετικά στην ουρά τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως όποιος συμπολίτης βρεθεί θετικός, παραπέμπεται για την διενέργεια και μοριακού τεστ.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ