Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων τιμά τον Άγιο Γεράσιμο

Θρησκευτικές εκδηλώσεις 15 & 16 Αυγούστου

Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων «Ο Άγιος Γεράσιμος», σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 15 και 16 Αυγούστου 2020 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου, επί της οδού Ακτής Δυμαίων 25 με αφορμή την εορτή του Προστάτου μας Αγίου Γερασίμου. 

Το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την παραμονή της εορτής, Σαββάτο 15 Αυγούστου 2020, και ώρα 19:00 το απόγευμα θα τελεστεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

Ανήμερα της εορτής, Κυριακή 16 Αυγούστου 2020, και ώρα 07:00 έως 10:00 το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου. 

Το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 19:00 θα τελεσθεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Ιερά Παράκλησις προς τον Άγιο Γεράσιμο. 

"Παρακαλούμε τους ευσεβείς προσκυνητές για την πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα πλαίσια της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από τη νόσο (COVID-19). Η είσοδός σας στον Ιερό Ναό πρέπει να γίνεται υποχρεωτικώς με μάσκα προστασίας", αναφέρεται στην πρόσκληση.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ