Ο Πατρινός Νίκος Μοίραλης στην εκλογική "μάχη" του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Την Κυριακή στις 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπρόσωπων (ΣτΑ) και των μελών των Τοπικών Διοικήσεων (Τ.Δ.) των Περιφερειακών Τμημάτων (Π.Τ.) του Ο.Ε.Ε.

Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες για έναν σημαντικό φορέα, όπως το Οικονομικό Επιμελητήριο, έναν φορέα που παίζει κομβικό ρόλο για την ανάπτυξη του τόπου και της περιοχής. Ένας από τους υποψηφίους στις αρχαιρεσίες αυτές θα είναι ο οικονομολόγος και επιχειρηματίας Νίκος Μοίραλης που κατεβαίνει υποψήφιος με την Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων.

Ο Νίκος Μοίραλης που είχε αναλάβει τον ρόλο του Γενικού Γραμματέα στην διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, τονίζει τα εξής για τη μάχη των εκλογών στο ΟΕΕ:

 "Στις 15 Δεκεμβρίου θα δώσουμε τη δίκη μας μάχη στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Θα είμαι υποψήφιος με τη #ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ #ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ #ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ #ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ και θα συνεισφέρω ώστε η παράταξη μας να πάρει τα ηνία και τη πρωτοκαθεδρία στο περιφερειακό τμήμα δυτικής Ελλάδας.

Προσπαθούμε να εκφράσουμε τους νέους συναδέλφους οικονομολόγους και να αποκτήσει το Επιμελητήριο τη θέση που του αρμόζει στη τοπική κοινωνία ως σύμβουλος του κράτους, παρεμβαίνοντας σε όλα τα μεγάλα θέματα που παρουσιάζονται στη καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Είμαι πεπεισμένος πως το ψηφοδέλτιο μας θα εκφράσει όλες τις επαγγελματικές τάξεις των οικονομολόγων και θα είναι αντιπροσωπευτικό για τους 3 νομούς της δυτικής Ελλάδας. Μπαίνουμε στη μάχη...".

Διαβάστε επίσης