Πέμπτη, 10 Απρ 2025

Πολάκης κατά Κεραμέως!

Την αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, προκάλεσε η δήλωση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, πως στόχος της είναι η Ιστορία «να πάψει να είναι κοινωνικού χαρακτήρα» και να «αναπτύσσει την εθνική συνείδηση». Με ανάρτησή του στο faceobook, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ την χαρακτηρίζει: «μίξη βαλκάνιας ορθόδοξης ταλιμπανικής Ακροδεξιάς με το νεοφιλευθερισμό της Θάτσερ».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

-ΟΧΙ κυρία Κεραμέως!! Δεν σας νοιάζει τόσο η ανάπτυξη "εθνικής συνείδησης" μεσα απο το μάθημα της ιστορίας, αλλά η ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ταξικής συνείδησης στα παιδιά των φτωχότερων λαϊκών στρωμάτων !!!

-ΟΧΙ κυρία Κεραμέως. Δεν είστε φιλελεύθερη αστός πολιτικός. Είστε μίξη βαλκάνιας ορθόδοξης ταλιμπανικής Ακροδεξιάς με το νεοφιλευθερισμό της Θάτσερ!!!

Ο κρότος θα είναι μεγάλος.... γιατί επιστροφή στην εποχή της "διάπλασης των Παίδων" ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ