Αχαϊα: Ξεκίνησαν οι ορκωμοσίες των νέων συμβουλίων της Αυτοδιοίκησης

ποτε ορκίζονται νέος περιφερειάρχης και δήμαρχοι

Η αρχή έγινε χθες Παρασκευή με την ορκωμοσία του Κώστα Πελετίδη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, στον χώρο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.

Τώρα ακολουθούν: 

Στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 29 Αυγούστου στο Συνεδριακό  του Πανεπιστημίου Πατρών, θα γίνει η ορκωμοσία της νέας περιφερειακής αρχής της Δυτικής Ελλάδας και του νέου περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

 

Στο Αίγιο, η δημοτική αρχή του Δημήτρη Καλογερόπουλου θα ορκιστεί το  Σάββατο 31 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Πολύκεντρο» στην παραλία Αιγίου.

Ο νέος δήμαρχος Καλαβρύτων θα ορκιστεί το Σάββατο 24 Αυγούστου, στις 11 το πρωί στη Μαθητική Εστία Καλαβρύτων και την επόμενη μέρα ο νέος δήμαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τους νέους αντιδημάρχους . Το απόγευμα της ίδια μέρας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δημοτικό συμβούλιο για την εκλογή του προεδρείου, της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Στο δήμο Δύμης, η νέα δημοτική αρχή του Σπύρου Μυλωνά θα ορκιστεί τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κάτω Αχαΐας.

Διαβάστε επίσης