Ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης στον πρώτο τελικό με τον Προμηθέα (103-77)

Ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης στον πρώτο τελικό των play offs με τον Προμηθέα Πατρών (103-77) στο «κρύο» Ολυμπιακό Στάδιο, η εικόνα του οποίου στις εξέδρες ανάγκασε τον Δ.Γιαννακόπουλο να αποχωρήσει πριν τη λήξη του αγώνα.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο δε συνάντησε καμία απολύτως αντίσταση από τους «Αχαιούς», που εμφανίστηκαν κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν στους ημιτελικούς με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι», που ήταν σαφώς πιο ξεκούραστοι, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την κατάσταση των αντιπάλων τους, έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών και θα επιδιώξουν την Τετάρτη (12/06) στο «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας να  «κλειδώσουν» (ουσιαστικά) τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι σε εξαιρετική βραδιά τον Ματ Λοτζέσκι που τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Ο Νικ Καλάθης πρόλαβε σε λιγότερο από τρεις περιόδους να μοιράσει 13 ασίστ και να πετύχεο 1 πόντους, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης σημείωσε 10 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και είχε 2 τάπες. 

                     Δ.Γιαννακόπουλος: «Ντροπή και πάλι ντροπή»

Εξαλλος αποχώρησε πριν τη λήξη του αγώνα από το ΟΑΚΑ ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ περίμενε περισσότερο κόσμο στις εξέδρες και στην δήλωση που διένειμε λίγο αργότερα στον Τύπο έκανε λόγο για «ντροπή»!

«Μετά τους πανηγυρισμούς επειδή ρίξαμε τον Ολυμπιακό στην Α2, η ομάδα ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ δίνει τον πρώτο τελικό για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και στις εξέδρες βρίσκονται 3100 φίλαθλοι. Τρεις χιλιάδες εκατό! Κι όλα αυτά παρά την απόφαση μας να ρίξουμε τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών.

Η εικόνα του ΟΑΚΑ είναι απλά ντροπιαστική. Ναι, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ! Δεν υπάρχει άλλη λέξη. Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που σήμερα γύρισαν την πλάτη στον Παναθηναϊκό σε έναν τελικό πρωταθλήματος, στην προσπάθεια για έναν ακόμη τίτλο, για ένα ακόμη νταμπλ, είναι και οι πρώτοι που φωνάζουν για μεταγραφές, FINAL 4, Ευρωλίγκες, Βοτανικούς και Ερασιτέχνες! Είναι οι πρώτοι που όχι μόνο δείχνουν αλλά και κουνάνε το δάχτυλο!

Η σημερινή εικόνα τα λέει όλα! Δυστυχώς… Ντροπή και πάλι ντροπή!».

naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ