Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΛ, 4-2 τον Πανιώνιο

Μία σημαντική νίκη που την απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε το Σάββατο η ΑΕΛ με το εμφατικό 4-2 απέναντι στον Πανιώνιο, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής.

Οι «βυσσινί» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχαν δοκάρι στο 9' με τον Νούνιτς, ενώ πέντε λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Κότνικ.
Πάντως η απάντηση του «ιστορικού» ήταν άμεση: στο 18' μετά από τραγικό λάθος του Ζίζιτς ο Μασούρας δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 1-1.

Στο 38' ο Τσιλούλης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Χούμπτσεφ, ενώ στο 53ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τέρμα του Μιλοσάβλιεβιτς.

Στο  57΄ ο Μπαργκάν σημάδεψε το δοκάρι του Κότνικ, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του, κάνοντας το 3-1 με σουτ.

Στο 64' η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου έφτασε και στην επίτευξη ακόμη ενός γκολ με σκόρερ τον Νούνιτς, ο οποίος έφτασε τα δύο τέρματα στο αποψινό ματς, με τον Ντουρμπισάι στις καθυστερήσεις να μειώνει σε 4-2 για τους «κυανέρυθρους».

ΑΕΛ-Πανιώνιος 4-2
Γκολ: 14', 64' Noύνιτς (ΑΕΛ), 18' Μασούρας (Πανιώνιος), 53' Μιλοσάβλιεβιτς (AEΛ), 90+3' Ντουρμπισάι (Πανιώνιος)

Κίτρινες: Κούρντι (Πανιώνιος)

Κόκκινες: 38' Τσιλούλης (Πανιώνιος), Ζίζιτς (ΑΕΛ), Πιρίς (ΑΕΛ)

Δοκάρια: 9' Νούνιτς (ΑΕΛ), 57΄Μπαργκάν (ΑΕΛ)

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκοϊκοβιτς, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν (68' Πίτι), Μπαργκάν (82' Σαχίτι), Κόεφ (21' λ.τ. Ακόστα), Ντέλετιτς και Νούνιτς.
Πανιώνιος: Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκεζ, Μπανανά, Κότσιτς, Κεϊτά, Πίρις, Μασούρας, Οικονομίδης (67' Σαραμαντάς), Τσιλούλης και Ντουρμισάι.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ