Θανάσης Γιανναδάκης: Από τη συμμετοχή στις εκλογές κρίνεται το μέλλον του ΤΕΕ

Το προσωπικό μήνυμα του απερχόμενου προέδρου του ΤΕΕ/ΤΔΕ

Με αφορμή τις εκλογές την ερχόμενη Κυριακή, ο Θανάσης Γιανναδάκης, απερχόμενος πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ, απηυθυνε μήνυμα - κάλεσμα στα μέλη του φορέα, στο οποίο αναφέρει τα εξής: 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Στις 20 Νοέμβρη διεξάγονται οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Μέσα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, καλούμαστε να συμμετέχουμε στις εκλογές και να εκλέξουμε τα όργανα διοίκησης του φορέα μας.

Οι προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τεχνικός κόσμος αλλά και οι δυνατότητες που έχει το Τεχνικό Επιμελητήριο να συμβάλει στην έξοδο της Χώρας μας από την κρίση, πιστεύω ότι σηματοδοτούν τη σημασία των εκλογών μας και θέτουν στον καθένα από εμάς σημαντικά διλήμματα.

Έχοντας όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσει να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για ένα Τ.Ε.Ε το οποίο θα είναι δίπλα στο Μηχανικό αλλά και ουσιαστικό επιστημονικό σύμβουλο της Πολιτείας και της Κοινωνίας, πιστεύω, ειλικρινά, ότι η συμμετοχή μας σε αυτές τις εκλογές θα αποτελέσει την κύρια παράμετρο για το μέλλον του φορέα μας αλλά και για το ρόλο που θα διαδραματίσει στα επόμενα κρίσιμα χρόνια.

Με αίσθημα ευθύνης, σας ζητώ να υποστηρίξετε τη συνέχεια της παράταξης μας στο Τμήμα Δυτικής Ελλάδας ψηφίζοντας τη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας με εκπρόσωπο το Βασίλη Αιβαλή, αλλά και να δώσετε την ευκαιρία τη δουλειά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια σε τοπικό επίπεδο να τη συνεχίσουμε και να τη μεταφέρουμε και στο κεντρικό Τ.Ε.Ε ψηφίζοντας την Περιφερειακή Συνεργασία Μηχανικών για την Κεντρική Αντιπροσωπεία και τις Επιστημονικές Επιτροπές με εκπρόσωπο τον υπογράφοντα.

Θέλοντας να πιστεύω ότι οι σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς συνεργασίας μας που οικοδομήσαμε όλα αυτά τα χρόνια θα μπορέσουν να αποτελέσουν κινητήρια δύναμη για την επιλογή σας, σας καλώ να συμμετέχετε στις εκλογές του Τ.Ε.Ε και να υποστηρίξετε την προσπάθεια μας.

Με τιμή, Θανάσης Γιανναδάκης

Διαβάστε επίσης