Συνάντηση Πελετίδη και ΣΚΕΑΝΑ για τουρισμό, WESTIA 2017, κανονιστική, καρναβάλι

τι συζητήθηκε

«Έχω παρακολουθήσει όλη την πορεία της WESTIA» δήλωσε ο Δήμαρχος Πατρών, κ. Κώστας Πελετίδης στα μέλη του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, ενώ τους συνεχάρη για ακόμα μια φορά. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι προσπάθειες τουριστικής και γενικότερης ανάπτυξης της πόλης μας και μια ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ των φορέων. Στη συνέχεια τον πληροφόρησαν για την «Δράση καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι» όπου ο Δήμος ήδη συμμετέχει με σημεία συλλογής πωμάτων στις διάφορες υπηρεσίες του στηρίζοντας έτσι τη δράση.

Αναφορά έγινε επίσης και στο φλέγον θέμα της κανονιστικής όσον αφορά τραπεζοκαθίσματα σε πλατείες, πεζόδρομους, πεζοδρόμια, στοές όπου αρχές Δεκεμβρίου το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Πατρέων και ο ΣΚΕΑΝΑ θα αποφασίσουν τους κανόνες συνύπαρξης πεζών, τραπεζοκαθισμάτων, ατόμων με αναπηρία, ασθενοφόρων, πυροσβεστικών οχημάτων, κατοίκων και εμπορικών καταστημάτων. 

Ζητήθηκε, τέλος, από τον Δήμαρχο η συμμετοχή στο Πατρινό Καρναβάλι 2017 του ΣΚΕΑΝΑ, με άρμα που θα απεικονίζει δράση του Συλλόγου, για την οποία ο Δήμαρχος τους πληροφόρησε ότι πρέπει να συμφωνήσει σε αυτό και η καρναβαλική επιτροπή. 
Στη φωτο. από αριστερά οι κ.κ. Γιώργος Κοτοπούλης, Δημήτρης Αϊβαλής, σύμβουλος Δημάρχου, Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Αθανασόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ