Πάτρα: Την ερχόμενη εβδομάδα ανακοινώνεται το όνομα του συντονιστή του ΠΕΔΥ Άνω Πόλης - Ποια είναι η ιδιαιτερότητα της μονάδας

τί είπε ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου διοικητή του ΠΕΔΥ Άνω Πόλης, όπως είπε στο tempo24.gr, ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης. 

Σύμφωνα με τον κ. Κωστακιώτη, η σχετική απόφαση έχει ληφθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες. Σε σχετική ερώτηση του tempo24.gr, σχετικά με την καθυστέρηση κάλυψης της κενής θέσης τη στιγμή που οι άλλες δύο μονάδες έχουν εδώ και μήνες καλυφθεί, ενώ υπάρχζουν και ζητήματα τα οποία οι ασφαλισμένοι δεν γνωρίζουν σε ποιον να απευθυνθούν, ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, ανέφερε:

"Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα σε ότι αφορά το ΠΕΔΥ Άνω Πόλης. Διοικητικά ανήκει στην κεντρική μονάδα του ΙΚΑ (Αγίου Αλεξίου), η οποία έχει ήδη καλυφθεί με τους διοικητές κκ. Κανελόπουλο και Παναγιωτόπουλο. Παρόλα αυτά, η διεύθυνση της υγειονομικής περιφφέρειας εκτίμησε ότι θα πρέπει να οριστεί στο ΠΕΔΥ Άνω Πόλης ένας υπεύθυνος ώστε να έχει το ρόλο του συντονιστή της μονάδας".