Πως πατρινός επιχειρηματίας έσωσε άλογο που αργοπέθαινε αβοήθητο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

η έκκληση του και η ανταπόκριση αρχών και πολιτών
φωτογραφια αρχειου

Καταλυτική αποδείχηθκε η παρέμβαση του πατρινού επιχειρηματία Αλέξη Μεντζελόπουλου για να σωθεί ένα άλογο που αργοπέθαινε, όπως έγραψε από νωρίς χθες το tempo24.gr.

Μετά απο μια ημέρα εναγώνιων εκκλήσεων προς τις τοπικές αρχές να βοηθήσουν το ζώο, τελικά αργά το βράδυ το άλογο μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον για να αναρρώσει.

Ο Αλέξης Μεντζελόπουλος έγραψε μάλιστα στο facebook για την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειας: "τελικά το άλογο φορτώθηκε πριν 10 λεπτά και πάει σε στάβλο συνοδεία αστυνομίας με το πουλαράκι μαζί ας ευχηθούμε να ζήσει..έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου...καληνύχτα στην μικρή μου φίλη που πεινούσε απόψε....".

Από το πρωί ο πατρινός επιχειρηματίας , όταν και εντόπισε το ζώο σε άσχημα κατάσταση έγραψε στα μέσα κοιννικής δικτύωσης καλώντας άπαντες να βοηθήσουν.

"Ελεος κανεις δεν αντιδρά ενα ζώο πεθαινει...παίρνουμε τηλεφωνα απο το πρωί αστυνομια... δημο.... εισαγγελία.... φιλοζωικες οργανώνσεις, ΝΤΟΠΗ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΛΟΓΑ......?".

Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από πολίτες που ρωτούσαν να πληροφορηθούν λεπτομέρειες, ενώ και οι αρχες κινητοποιήθηκαν για την σωτηρία του αλόγου, που έγινε ώρες αργότερα!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ