Να ανορθώσουμε τη χώρα βαδίζοντας στα χνάρια του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Του Θανάση Νταβλούρου

Η επέτειος της συμπλήρωσης 42 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκει την πατρίδα μας στη δίνη μιας ατέρμονης κρίσης, που βαθαίνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο, με αποκλειστική ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης των μεγαλύτερων πολιτικών απατεώνων που είχε ποτέ ο τόπος στη διακυβέρνηση του.

Η παρακαταθήκη που άφησε ο αείμνηστος ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας, ο εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν και παραμένει απόλυτα συνδεδεμένη με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και τη δημιουργική ανάπτυξη της.

Με αφετηρία το 1974, υπό την ηγετική καθοδήγηση του, η Νέα Δημοκρατία ανόρθωσε σταδιακά την Ελλάδα, την αναγέννησε από τις στάχτες της, ενώ την έκανε και μέλος της ενωμένης Ευρώπης.

Ως παράταξη ευθύνης, καλούμαστε στις δύσκολες μέρες που διανύουμε να ακολουθήσουμε μια ανάλογη, ανορθωτική, πορεία.

 Και θα το πράξουμε, γιατί είναι στο DNA της παράταξης μας να βγάζει τον τόπο από τα δύσκολα.

Με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να βαδίσουμε στα χνάρια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αίροντας για μια ακόμη φορά ένα τραγικό αδιέξοδο για την Ελλάδα και οδηγώντας την σε ένα καλύτερο μέλλον.

Και θα τα καταφέρουμε, με την αμέριστη στήριξη των Ελλήνων πολιτών που θα μας εμπιστευτούν τα ηνία της χώρας στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Διαβάστε επίσης