Πάτρα: Κοντά στην "Μέριμνα" οι τοπικοί φορείς - Ποιοι παρευρέθηκαν στον Αγιασμό

Την εκδήλωση στήριξε το Μουσικό Σύνολο του Κέντρου

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10:30π.μ. παρουσία και ευλογίαις του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρου Μυτιλήνη, Εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου και του π. Ιωάννη Λαζανά τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η ΜΕΡΙΜΝΑ». 

  Την εκδήλωση στήριξε το Μουσικό Σύνολο του Κέντρου που επένδυσε μουσικά την εκδήλωση.

Στην τελετή, επίσης, παρευρέθηκαν :

Η Εκπρόσωπος του Βουλευτή Αχαΐας κου Ν. Νικολόπουλου και Πρόεδρος πολυτέκνων Πατρών και Περιχώρων κα Αναστασία Μανωλοπούλου, ο Διευθυντής Κοινωνικής Μέριμνας κ. Σταύρος Δημητρακόπουλος, ο Ψυχολόγος και Κοινωνικός Σύμβουλος της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας  κ. Εμμανουήλ Σουρής, ο Εκπρόσωπος του Δήμαρχου Πατρέων και Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων κ. Θεόδωρος Τουλγαρίδης, ο Ιδιοκτήτης της ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. - Υποκατάστημα Πάτρας κ. Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης, η Προϊσταμένη Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα Νικολίτσα Παπαδοπούλου, ο Οικονομικός Διευθυντής του «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ» κ. Γεώργιος Σολωμός, η Πρόεδρος του Ομίλου Συμπαράστασης & Αγάπης κα Όλγα Ανδρεοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Αυτιστικών κ. Θωμάς Γκορίλας, η Πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Πάτρας κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» κ. Ελευθέριος Πολυκρέτης, η Εκπρόσωπος του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας κα Άννα Δενδρινού, η Εκπρόσωπος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας κα Νικολίτσα Καραμπέρη, ο Αντιπρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Οι Φίλοι του ΜΕΡΙΜΝΑ" κ. Παναγιώτης Καλαντζής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρήζοντων Μέριμνας και Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, κ. Γεώργιος  Αγγελακόπουλος, ο Εκπρόσωπος του Ομίλου Εθελοντών και Ενεργοποίησης "PATRINISTAS" κ. Σπύρος Χρονόπουλος, Εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας, η Εθελόντρια του Κέντρου μας κα Νίκη Τσάκωνα, η Πρόεδρος του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» και τα Μέλη του Δ.Σ. του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»  καθώς και οι Γονείς & Κηδεμόνες των εκπαιδευομένων.

                Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εκπαιδευόμενοι και οι εργαζόμενοι εκφράζουν και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους για την παρουσία τους και την ηθική τους στήριξη.