Έμεινε στην ισοπαλία ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη

Ιδανικός αυτόχειρας

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος της -μαχητικής- Ξάνθης, έχασε πολλές μεγάλες στιγμές για να σκοράρει το γκολ που θα του χάριζε τη νίκη (0-0) και μέτρησε την πρώτη απώλειά του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έψαξαν το γρήγορο γκολ ωστόσο βρήκαν απέναντί τους τον Ζίφκοβιτς. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης είχε εξαιρετικές αντιδράσεις στις προσπάθειες των Ροντρίγκες (8’) και Κουλούρη (9’). Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει, είχε τον έλεγχο του ματς αλλά ο Τζάλμα Κάμπος στο 16’ έπειτα από εξαιρετικό στρώσιμο του Κουλούρη με το στήθος έξω από την περιοχή, σημάδεψε ψηλά άουτ!

Μετά το πέρας των πρώτων είκοσι λεπτών, η Ξάνθη… οχυρώθηκε στην άμυνά της και έκοβε με κάθε τρόπο τις προσπάθειες των παικτών του Ίβιτς, που έδειχναν να παθαίνουν «μπλάκ-άουτ». Καλύτερη στιγμή για τον ΠΑΟΚ μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος αυτή του Ροντρίγκες στο 33, όταν βρέθηκε μόνος του στην περιοχή αλλά έκανε… άψυχο πλασέ και ο Ζίφκοβιτς μπλόκαρε.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ (79’ Τιάμ), Κάνιας, Μπίσεσβαρ (46’ Πέλκας), Τζάλμα Κάμπος, Κουλούρης (59’ Αθανασιάδης), Ροντρίγκες.

Στον πάγκο: Μπρκιτς, Σάχοφ, Βαρέλα, Κίτσιου.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Γουάλας, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Νιέτο (90’+3’ Ράνος), Λάζιτς, Σολτάνι (Λ. Ορφανίδης), Γιουνές (64’ Βασιλακάκης).

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Καρασαλίδης, Τριάδης, Π. Ορφανίδης.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης