Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών γιόρτασε την Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με αέρα αισιοδοξίας

Με αέρα αισιοδοξίας και με την πεποίθηση ότι με τη συλλογική προσπάθεια και την ενότητα θα έρθουν καλύτερες μέρες για την αγορά, γιορτάστηκε φέτος από τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών, η Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου.

Στο κέντρο της πόλης, στο infokiosk του Συλλόγου  (πλατεία Γεωργίου Α΄), ο ΕΕΣΠ, διένειμε στο καταναλωτικό κοινό ενημερωτικό υλικό  για την έναρξη του PATRAS OPEN MALL το οποίο σύντομα θα παρέχει τις υπηρεσίες και τα οφέλη του στην αγορά της Πάτρας, καθώς επίσης και φυλλάδια και αφισέτες της ΕΣΕΕ με το διεκδικητικό πλαίσιο του εμπορικού κλάδου που ήδη έχει συμπεριληφθεί στην ατζέντα του Πρωθυπουργού και αναμένεται να φέρει θετικές εξελίξεις.

20160922_195443.jpg

Οι καταναλωτές επισκέφθηκαν την πλατεία Γεωργίου και είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν κεράσματα με τοπικά προϊόντα που προσέφερε δωρεάν ο Σύλλογος, τονώνοντας ακόμα περισσότερο το εορταστικό κλίμα.

20160922_185834.jpg

Το περίπτερο του ΕΕΣΠ τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Πέτρος Γρουμπός, ο συγγραφέας και έγκριτος νομικός κ. Βασίλειος Λαδάς, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Ν.Δ. Ελλάδας κ. Ηλίας Παυλίδης, ο Β΄ Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών Πάτρας κ. Ιωάννης Μαντάς καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

20160922_192141.jpg

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εύχεται χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους συναδέλφους της Πάτρας, τις οικογένειές τους, καθώς και στους εμποροϋπαλλήλους, τους πελάτες και τους συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης