Στην Πάτρα ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας - Ομιλητής σε εκδήλωση της Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Στις 23 Σεπτεμβρίου

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών τμήματος Δυτικής Ελλάδας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα19:00, στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Πάτρα, με Κεντρικό Ομιλητή τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργο Στασινό. 

Η σύγχρονη επαγγελματική πραγματικότητα των μηχανικών, τα καθημερινά «πλήγματα» που δέχεται ο κατασκευαστικός κλάδος από την πρώτη ημέρα της οικονομικής κρίσης της χώρας, καθώς και οι επερχόμενες εκλογές στο ΤΕΕ, είναι κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν στην εκδήλωση, παρόντως του Προέδρου.

Η ουσιαστική και αποτελεσματική εκπροσώπηση των συναδέλφων μηχανικών, ως βασικό ζητούμενο της ΔΚΜ, επιβάλλει την άμεση επικοινωνία των μελών της και όχι μόνο, με την Κεντρική διοίκηση. Κάθε ενδεχόμενη κυβερνητική υπόγεια διεργασία, με σκοπό την απαξίωση του Επιμελητηρίου, μπορεί απλώς να επιβαρύνει τον ήδη «καταβεβλημένο» κατασκευαστικό κλάδο και επιβάλλεται να εξουδετερωθεί.

Με μόνη λύση την επιδίωξη της Αληθινής Ανάπτυξης και βασικό στόχο και σκοπό την μείωση έως και εξάλειψη της τεράστιας μη καταγεγραμμένης και μη επιδοτούμενης ανεργίας στον κλάδο των μηχανικών, η ΔΚΜ πορεύεται σταθερά πάντα προς αυτή την κατεύθυνση.  

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ