Ζωοκλέφτες άρπαξαν 70 αγελάδες !

στην αμφιλοχια

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά 70 (!) αγελάδες άρπαξαν άγνωστοι ζωοκλέφτες την ώρα που έβοσκαν αμέριμνα στην ιδιόκτητη αγροτική έκταση του 61χρονου κτηνοτρόφου ιδιοκτήτη τους, στην περιοχή Στάνο της Αμφιλοχίας! Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν τους είδε! 

Οι δράστες θα χρειάστηκαν οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα πολύ μεγάλο φορτηγό για να μεταφέρουν τα μεγαλόσωμα ζώα! Παρ’ όλα αυτά, ουδείς τους αντιλήφθηκε και ο 61χρονος κτηνοτρόφος, που δεν είχε επισκεφθεί το αγρόκτημα τις τελευταίες 20 ημέρες, κεραυνοβολήθηκε όταν διαπίστωσε ότι όλο το κοπάδι είχε κάνει φτερά. Το μόνο που μπορούσε να κάνει, όμως, ήταν να καταγγείλει την ζωοκλοπή στην Ασφάλεια Αγρινίου, όπου υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων.

*** Ανάλογη δυσάρεστη έκπληξη περίμενε και τον 65χρονο ιδιοκτήτη ενός κτήματος με ελιές στη θέση «Γόνατα», στην περιοχή Βλαχόπουλο του Δήμου  Πύλου- Νέστορος, ο οποίος είχε συγκεντρώσει με κόπο και έξοδα 15 τόνους κούτσουρα ελιάς για να έχει ζεστασιά όλο το χειμώνα. Όταν πήγε στο κτήμα, όμως, δεν τα… βρήκε καθώς άγνωστοι τα είχαν «σηκώσει», προφανώς χρησιμοποιώντας φορτηγό.

Διαβάστε επίσης