Πάτρα: "Κλειστά" τα δημοτικά γήπεδα χωρίς λεφτά! Καμία απάντηση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από τις 2 Αυγούστου

είχε στείλει έγγραφο ο δήμος

Η Διοικούσα Επιτροπή των Ποδοσφαιρικών Γηπέδων του Δήμου Πατρέων επανέρχεται στο αίτημα για συνάντηση με τον Γ.Γ. Αθλητισμού, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για οικονομική ενίσχυση, σε σχέση με τη λειτουργία των δημοτικών γηπέδων.

Η Διοικούσα Επιτροπή επισημαίνει ότι, βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, αλλά η Γ.Γ.Α. δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα στο αντίστοιχο αίτημα που έχει υποβληθεί από τις 2 Αυγούστου 2016.

Θεωρούμε αναγκαία μια συνάντηση με τον Γ.Γ.Α., προκειμένου να ενημερωθεί για την αδιέξοδη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, καθότι μας υπερβαίνουν τα υπέρογκα έξοδα που δημιουργούνται για την λειτουργία των γηπέδων.

*Εξάλλου η Διοικούσα Επιτροπή, αποφάσισε να καλέσει τις ομάδες που έχουν υποβάλει αίτηση για να χρησιμοποιούν Ακαδημίες τα δημοτικά γήπεδα, προκειμένου να τις ενημερώσει επακριβώς τι ισχύει με τον κανονισμό λειτουργίας των δημοτικών γηπέδων.

*Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή ενέκρινε το πρόγραμμα και τη μοριοδότηση των ομάδων που είναι ήδη στα δημοτικά γήπεδα.

*Τέλος, τα μέλη της Διοικούσας, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο για τις ενέργειες που έγιναν και τις θετικές εξελίξεις που υπάρχουν, για την επαναλειτουργία του γηπέδου «Ζάρα» στο Σαραβάλι. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ