«Βάζουν χέρι» στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά όχι και στο παρακράτος των Εξαρχείων!

Του Θανάση Νταβλούρου

Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί ο ανελέητος ξυλοδαρμός του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών στο κέντρο της πρωτεύουσας από τους ανέλεγκτους και ανεξέλεγκτους, λεγόμενους «αντιεξουσιαστές», του παρακράτους των Εξαρχείων.

Τα «χαϊδεμένα παιδιά» του ετερόκλητου κυβερνητικού μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κατέθεσαν πάλι τα διαπιστευτήρια τους.

Βρίσκουν και τα κάνουν, με μια κυβέρνηση που θεωρούν απολύτως δικαιολογημένα φίλα προσκείμενη, με μια κυβέρνηση που είναι παντελώς ανίκανη, όχι μόνο να προστατεύσει τον πολίτη, αλλά και να παράσχει ένα στοιχειώδες δίχτυ προστασίας στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, που με κίνδυνο της ζωής του εκτελεί το καθήκον του.

Του λόγου το αληθές πιστοποεί (και) το θλιβερό γεγονός του μαχαιρώματος αστυνομικού από έναν 15χρονο, στο Αίγιο. Απροστάτευτοι οι συνάδελφοι μου κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, δεν έχουν ούτε την ηθική συμπαράσταση της πολιτικής ηγεσίας τους.

Πρόκειται για μια θλιβερή διαπίστωση, που συμπίπτει με τα σχέδια της για τη δήθεν αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία οδηγείται μέσα από την κατάργηση και συγχώνευση Αστυνομικών Τμημάτων σε μια διαλυτική κατάσταση.

Συμπέρασμα; Οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που είχε η χώρα στη διακυβέρνηση της «βάζουν χέρι» στην ΕΛ.ΑΣ., αφήνοντας τον πολίτη στο έλεος του εγκλήματος, αλλά «δεν βάζουν χέρι» και στο παρακράτος των Εξαρχείων, στα δικά τους παιδιά!

Εκεί δεν φροντίζουν να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα, όπως ισχυρίζονται ότι κάνουν με το τηλεοπτικό τοπίο, στο οποίο με το «έτσι θέλω» οδηγούν τώρα στο λουκέτο κανάλια που αριθμούν εκατοντάδες εργαζόμενους, οι οποίοι είχαν την ατυχία να μην απασχολούνται στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ, πλήττοντας καίρια την πολυφωνία και κατ’ επέκταση τη δημοκρατία.

Είναι δραματική πλέον αναγκαιότητα για τον τόπο να φύγουν το συντομότερο δυνατό με την ψήφο των πολιτών, οι οποίοι θα τους τιμωρήσουν για τα ασύστολα ψέματα τους, δίνοντας παράλληλα την αποστομωτική απάντηση ότι η Ελλάδα θα παραμείνει μια ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία που δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει καθεστώς… Βόρειας Κορέας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ