Γιάννης Κυρίτσης: Έγιναν πολύ περίεργα πράγματα για να μπούμε στα μνημόνια

«Ό,τι λέει ο νόμος για τον κ. Καλογρίτσα»


flowplayer
00:0818:35

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + ←→slower / faster

↑↓volume

 

mmute

←→seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

VIDEO

[Πολιτική συζήτηση στους "Αταίριαστους"] Πολιτική συζήτηση στους "Αταίριαστους"

SHARE IT

Την άποψη ότι «πολύ περίεργα πράγματα» οδήγησαν στην υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια, πράγματα που όπως είπε «δεν μπορεί να τα περνάει κανείς στο ντούκου», εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Κυρίτσης στον απόηχο της επιστολή στήριξης της Κομισιόν στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ. 

Ο κ. Κυρίτσης χαρακτήρισε εξωφρενική την επιστολή της Κομισιόν, κάνοντας λόγο για εσωτερική αντίφαση. «Λένε στην κυβέρνηση ‘‘σεβόμαστε τη δικαιοσύνη, αλλά εσείς να μη τη σεβαστείτε’’» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Η δήλωση του κ. Γεωργίου στους Financial Times ‘‘κουκουλώστε την υπόθεση ή ξεχάστε την ελάφρυνση’’ αποτελεί εκβιασμό» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αδειοδότηση

Σε ό,τι αφορά την αδειοδότηση των καναλιών, υποστήριξε ότι «πρόκειται για αυστηρή διαδικασία που οφείλουμε να την προασπίσουμε και οποίος δώσει τα χρήματα θα πάρει άδεια». 

Ερωτηθείς για τη δήλωση Καμμένου για τον Χρήστο Καλογρίτσα, ο Γιώργος Κυρίτσης αρκέστηκε να πει: «ό,τι λέει ο νόμος». «Είναι νομίσω αυστηρός και ενδελεχής ο νόμος, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» είπε. 

«Αγώνες τσιμέντου και ντόπας» 

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν αγώνες τσιμέντου και ντόπας και οποίος προσπαθεί να υπερασπιστεί αυτό το αίσχος θα πρέπει να το σκέφτεται τρεις φορές» δήλωσε επίσης ο βουλευτής, ερωτηθείς για την επίθεση της Αυγής στους Ολυμπιονίκες Πύρρο Δήμα και την Κατερίνα Στεφανίδη. Διευκρίνισε πάντως ότι προσωποποιεί το θέμα. 


Πηγή:skai.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ