Αστρονομικό το κόστος από τον ένα χρόνο μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τα χειρότερα έρχονται

Του Θανάση Νταβλούρου

Αυτές τις μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που είχε ποτέ η χώρα στη διακυβέρνηση της, οι συγκυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, αυτοί που διατυμπάνιζαν ότι θα καταργούσαν το μνημόνιο, έφεραν στη θέση του ένα επιπρόσθετο, το τρίτο και πλέον επαχθές όλων.

Ένα μνημόνιο που ήταν απότοκο της πλάνης τους και της ομολογούμενης από τους ίδιους αυταπάτης τους.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, το δικό τους μνημόνιο έχει ήδη κοστίσει έως σήμερα στον ελληνικό λαό 86 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ ο λογαριασμός της ανικανότητας και της ανευθυνότητας τους συνεχώς ανεβαίνει!

Του λόγου το αληθές αποδεικνύεται από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, από τα οποία προκύπτει το σαφές και οδυνηρό συμπέρασμα ότι η χώρα έχει περιέλθει στην περιδίνηση μιας ύφεσης που δεν έχει τελειωμό.

Βυθίζουν τη χώρα, βουλιάζουν συνεχώς μια παραπαίουσα οικονομία, οδηγούν την κοινωνία στην απόλυτη απόγνωση, της οποίας η φοροδοτική ικανότητα έχει προ πολλού εξαντληθεί. Και μάλιστα, την ώρα που είναι προ των πυλών επώδυνα μέτρα για τις εργασιακές σχέσεις, ενώ ετοιμάζονται να κόψουν (και) τις κύριες συντάξεις!

Ναι, μιλάμε για τους ίδιους πολιτικούς απατεώνες που υπόσχονταν ότι, όχι μόνο δεν θα έκοβαν τις συντάξεις, αλλά ότι θα χορηγούσαν και την 13η σύνταξη!

Όπως υπόσχονταν ότι θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ, (τη λυπητερή του οποίου καλούνται τώρα να πληρώσουν για μια ακόμη φορά εκατομμύρια φορολογούμενοι), για να καταργήσουν, εν τέλει, το ΕΚΑΣ!

Είναι κοινός τόπος πια ότι, όσο παραμένουν γαντζωμένοι στην εξουσία, η χώρα θα διολισθαίνει από το κακό στο χειρότερο. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, θα πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατό.

Δεν είναι ότι το πιστεύουμε ως Νέα Δημοκρατία, είναι η κοινή λογική που δείχνει ότι το κόστος μιας εκλογικής αναμέτρησης ωχριά μπροστά στο αντίστοιχο της παραμονής τους.

Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι η ώρα της κάλπης δεν θα αργήσει να έλθει. Και μπροστά σ' αυτήν, ο κάθε νοήμων πολίτης γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι μονόδρομος η καταψήφιση της πιο επικίνδυνης και ανίκανης κυβέρνησης στα πολιτικά χρονικά της Ελλάδας!

Στον αντίποδα, η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που με αίσθημα ευθύνης και μιλώντας πάντα τη γλώσσα της αλήθειας, μπορεί να ανορθώσει τη χώρα.

Τώρα το ξέρεις, το έχεις αντιληφθεί, το έχεις συνειδητοποιήσει...

 

Διαβάστε επίσης