Συγγενείς και φίλοι "αποχαιρέτησαν" τον πρώην Διευθυντή Ευθ. Μασσαρά - Ποιοι βρέθηκαν στην κηδεία του στα Καλάβρυτα

Σύζυγος της Μαρίας Μασσαρά – Δαφαλιά

Συγκίνηση στην κηδεία του γεωπόνου και πρώην Διευθυντή Εγγείων Βελτιώσεων Αχαΐας Ευθύμιου Μασσαρά που τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στα Καλάβρυτα.

Με δάκρυα στα μάτια τόσο η κόρη του Θεοδώρα όσο και η σύζυγός του πρόεδρος του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η Ελπίδα», πρώην στέλεχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαίας Μαρία Μασσαρά – Δαφαλιά.

Στην κηδεία βρέθηκαν δεκάδες συγγενείς, πρώην συνάδελφοι και φίλοι του εκλιπόντος, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαίας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, οι πρώην βουλευτές Θανάσης Παπαδόπουλος, Κώστας Σπηλιόπουλος, Θανάσης Νταβλούρος, ο πρώην Δήμαρχος Ανδρέας Φούρας, ο Αντιδήμαρχος Ν. Μαγκαφάς, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας Διονυσία Μαράτου, στελέχη από τον Ογκολογικό Ξενώνα κ.α.

Να θυμίσουμε πως ο Ευθύμιος Μασσαράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Καταγόταν από τη Δυτική Μακεδονία, είχε αποφοιτήσει από το ιστορικό σχολείο του Τσοτυλίου, τη Γεωπονική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είχε μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό.

Η αγάπη του ήταν η ενασχόλησή του με τη γη, βοηθώντας εκατοντάδες αγρότες για την ανάπτυξη της παραγωγής τους.

Παράκληση της οικογένειάς του ήταν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Ελπίδα».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ