Συνελήφθη ο πιλότος του ελικοπτέρου του Ecclestone για την απαγωγή της πεθεράς του

οι απαγωγείς ζητούσαν 33 εκατομμύρια ευρώ

Όχι μόνο δεν γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα πάρει λεφτά από τον Bernie, αλλά και όποιος προσπάθησε θα το πληρώσει ακριβά.

Χθες οι αστυνομικές Αρχές στη Βραζιλία δήλωσαν ότι διεσώθη η πεθερά του Bernie Ecclestone, η οποία είχε πέσει θύμα απαγωγής από αγνώστους.

Η γυναίκα λέγεται Aparecida Schunck και είναι 67 ετών, μητέρα της 40χρονης Fabiana Flosi, συζύγου του 86χρονου Bernie Ecclestone. Ξέρουμε, τα νούμερα δεν κολλάνε ακριβώς, αλλά για αυτό τα αναφέρουμε. Για να υπογραμμίσουμε ότι ο έρως χρόνια δεν κοιτά.

Στην υπόθεση λοιπόν. Η είδηση της απαγωγής της Aparecida Schunck στο Interlagos, στην Βραζιλία, κυκλοφόρησε στις 26 Ιουλίου και βάσει του ρεπορτάζ είχε γίνει 4 ημέρες νωρίτερα. Από κάποιους αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία καθώς το Μέσο ήταν αμφισβητούμενης αξιοπιστίας και οι πληροφορίες στην συνέχεια ελάχιστες. Από την πλευρά Ecclestone όπως ήταν φυσικό τα χείλη ήταν σφραγισμένα. Μαθεύτηκε ωστόσο ότι οι απαγωγείς ζητούσαν 33 εκατομμύρια ευρώ.

Την Κυριακή 31 Αυγούστου, και ενώ οι όποιες κινήσεις γίνονταν με απόλυτη μυστικότητα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έπειτα από μία μεγάλη επιχείρηση και έφοδο στο σπίτι που κρατούνταν, η γυναίκα διεσώθη. Χωρίς να πληρωθεί ούτε ένα ευρώ. Προφανώς δεν έχει γεννηθεί ακόμη ο άνθρωπος που θα πάρει λεφτά από τον Ecclestone.

Σημερινές νεότερες πληροφορίες του Motorsport αναφέρουν ότι συνελήφθη ένας πιλότος ελικοπτέρου που είχε εργαστεί για τον Ecclestone και κατηγορείται ότι ήταν ο εγκέφαλος της απαγωγής της πεθεράς του Bernie Ecclestone. Ο άνδρας λέγεται Jorge Eurico da Silva, και θεωρείται ότι την επιχείρηση της απαγωγής της έστησε μαζί με την οικογένεια της γυναίκας του. Οι Αρχές οδηγήθηκαν στον τρίτο ύποπτο από το αρχείο τηλεφωνικών κλήσεων προς τους άλλους δύο άνδρες που είχαν συλληφθεί κατά την επιχείρηση απελευθέρωσης της Schunck, τον Vitor Oliveira Amorim και τον David Vicente Azevedo.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι αρχές οδηγήθηκαν στο κρησφύγετο των απαγωγέων από ευρήματα υλικό που βρήκαν από τις κάμερες κυκλοφορίας κατά την διαφυγή τους, και DNA που βρέθηκε μέσα στα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν.

Πηγή: newsit.gr