Δυτική Ελλάδα - Απίστευτο: Πήγε στο εξοχικό της και στην ταράτσα βρήκε... Κλήθηκε η Αστυνομία

Στην Σπιάντζα Ηλείας

Δεν πίστευε στα μάτια της 40χρονη, όταν έφθασε στο σπίτι που διατηρεί ως εξοχική κατοικία στην Σπιάντζα της Ηλείας και διαπίστωσε πως η ταράτσα της είχε μετατραπεί σε "κήπο" καλλιέργειας δενδρυλλίων χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η γυναίκα που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και μετέβη στην περιοχή του γειτονικού νομού, προκειμένου να κάνει τις διακοπές της, σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν πως το πρώτο πράγμα, που θα έκανε λίγη ώρα μετά την αφιξή της στο σπίτι, ήταν να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, εξαιτίας του πρωτόγνωρου για εκείνη ευρήματος.

Η πολύμηνη απουσία ιδιοκτητών, στο χώρο φαίνεται πως "οδήγησε" άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες ή δράστη, να εισβάλλουν σε αυτό και να τοποθετήσουν γλάστρες στην ταράτσα του καλλιεργώντας χασίς. Συγκεκριμένα βρέθηκαν τρεις γλάστρες με ισάρριθμα δενδρύλλια ύψους 90 εκατοστών και 1.20 μέτρων.

Το σημείο βρέθηκαν άνδρες του Τμήματος Διώξης Ναρκωτικών Πύργου, που κατέσχεσαν τα ναρκωτικά. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη, για τον εντοπισμό των "απρόσκλητων" επισκεπτών.

Μ.Π

Διαβάστε επίσης