Πάτρα: Ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής - Οι πρώτες δηλώσεις του

Διαδέχεται τον Νίκο Οικονομόπουλο

Ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος είναι ο νέος πρόεδρος τη Ερασυτεχνικής Παναχαϊκής. Εξελέγη στη συνεδρίαση που έγινε τη Δευτέρα το μεσημέρι και αντικαθιστά πλέον τον παραιτηθέντα Νίκο Οικονομόπουλο.

Από τις πρώτες του κιόλας δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να υλοποιήσει την συνεργασία με την Παναχαϊκή Συμμαχία, έτσι ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα να βρει το δρόμο της και μεταξύ άλλων αναφέρει: 

"Αυτό που είχαμε από την αρχή υιοθετήσει οι περισσότεροι, τη συνεργασία μας δηλαδή με την Παναχαϊκή Συμμαχία, είμαστε πλέον έτοιμοι να την υλοποιήσουμε.

Είμαστε έτοιμοι μαζί τους να συνεργαστούμε, να τους βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν, για να πάει πλέον μπροστά η ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Δεν χρειάζεται περισσότερος πόνος για το σωματείο και δη την ποδοσφαιρική ομάδα. Πρέπει να τελειώσουμε και να ανοίξει μια νέα σελίδα η ομάδα μέσα από τη συνεργασία μας με την Παναχαϊκή Συμμαχία.

Για να φθάσει εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται με την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας».

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

"Το ΔΣ της ΠΓΕ στην σημερινή συνεδρίαση του (1-8-2016) αποφάσισε ομόφωνα τα εξης :

Εγένετο αποδεκτή  η παραίτηση του κ. Νικολάου Οικονομόπουλου.
Εξελέγη νέος Πρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Σεμιτέκολος
Εξελέγη νέος Α αντιπρόεδρος ο κ. Κώστας Γερόλυμος

Εκφράζει  απερίφραστα την πεποίθηση ότι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα δώσει σάρκα και οστά στα όνειρα όλης της  Πάτρας και της Αχαϊας για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΓΕ και καλεί τους εκπροσώπους της σε άμεση συνάντηση το αργότερο μέχρι αύριο, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας μας, που θα οδηγήσει την ομάδα μας με σύνεση και υπομονή στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου".