Πάτρα: Ευχαριστίες Ρώρου σε όσους συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια υγείας του

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Γεώργιος Ρώρος, ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανησύχησαν για τον τραυματισμό του από το τροχαίο ατύχημα την 21η/7/2016, που προκλήθηκε υπαιτιότητα άλλου οδηγού, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί.

Εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους επικοινώνησαν μαζί του ή έστειλαν τις ευχές τους, στο πολιτικό προσωπικό του Νομού – Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Συνδικαλιστές Φορέων, και απλούς πολίτες. Ιδιαίτερα επιθυμεί να ευχαριστήσει  τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομο για το ενδιαφέρον του να τον επισκεφθεί ως καλός ποιμήν, στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και να του δώσει τις ευχές του. Ευχαριστεί επίσης, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Αστυνομία (Τροχαία Πατρών), το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, το προσωπικό των εξωτερικών ιατρείων, γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, τραυματιοφορείς, το Ακτινολογικό, το προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής, τους ιατρούς και ιδιαιτέρως τον κ. Μπαϊκούση Ανδρέα και κ. Δημητριάδη Ελ.

Τέλος, θα δυσαρεστήσει το τέρας της γραφειοκρατίας και τις αντικρουόμενες καταστάσεις, με έγγραφο που θα αποστείλει στους αρμοδίους, προκειμένου να συμβάλλει στην καταπολέμησή τους.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ