Απίστευτο νέο deal 5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού με Γιουβέντους!

με τη "Μεγάλη Κυρία"

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν... ξεφύγει, διαπραγματεύονται, πλέον, σαν μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και ετοιμάζονται για μία ακόμα φοβερή συμφωνία με τη "Μεγάλη Κυρία"! 

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του, έχει κάνει άλματα προόδου στο επίπεδο των διασυνδέσεων που έχει αναπτύξει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν πλέον επαφές με τους κορυφαίους ατζέντηδες στο χώρο και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν πωλήσεις ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό με υπέρογκα ποσά. 

Παράλληλα, οι πρωταθλητές καταφέρνουν και μιλούν με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για μεταγραφές, ενώ πετυχαίνουν εξαιρετικές συμφωνίες μαζί τους, όπως συνέβη πολύ πρόσφατα με την περίπτωση του Νίκολα Λεάλι, του νεαρού και πολύ ταλαντούχου Ιταλού πορτιέρε, που τον απέκτησαν με ευνοϊκούς όρους από τη Γιουβέντους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο Ολυμπιακός παραμένει σε στενές διαπραγματεύσεις με τη Μεγάλη Κυρία, προκειμένου να πετύχει ένα ακόμα μεγάλο deal, αυτή τη φορά με δικό του παίκτη, που ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στο Καμπιονάτο.

Ο λόγος για τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος "φλερτάρει" πολύ έντονα με τη Γιουβέντους και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να γίνει "μπιανκονέρο". Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στη συγκεκριμένη πώληση, η οποία μπορεί να του αποφέρει ως και 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του, έχοντας ως μεγάλο σύμμαχο τον διάσημο μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα.

Ο γνωστός ατζέντης, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους Πειραιώτες και ήταν στην ουσία αυτός που βοήθησε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νίκολα Λεάλι στο Λιμάνι, δουλεύει τώρα και τη μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος επίσης είναι πελάτης του.

Στην ουσία ο Μίνο Ραϊόλα θέλει να "περάσει" τη μεταγραφή του άσου του Ολυμπιακού στην ιταλική ομάδα στα πλαίσια των συζητήσεων που κάνει για την παραμονή και την ανανέωση του συμβολαίου του Πολ Πογκμπά!

Όπως ακούγεται στην ιταλική πιάτσα, προκειμένου η Γιουβέντους να κρατήσει το μεγάλο της αστέρι, μπορεί να... κάνει τη χάρη στον διάσημο μάνατζερ να αποκτήσει τον Παϊτίμ Κασάμι και στη συνέχεια να τον δώσει δανεικό ή με συνιδιοκτησία σε άλλη ομάδα της Serie A!  

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ