Αχαΐα: «Το καλοκαίρι μας θέλει ΜΑΖΙ» - "Σύμπραξη" ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΕ και επαγγελματιών

συνάντηση στα γραφεία στο Αντίρριο

Στα γραφεία της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στο Αντίρριο συναντήθηκαν οι σχετικές με τον τουρισμό επαγγελματικές ενώσεις από την Πάτρα και την Ναυπακτία, οι οποίες συνεργάζονται με την Γέφυρα Α.Ε., στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Το καλοκαίρι μας θέλει ΜΑΖΙ», με αφορμή την πρόσφατη ενεργοποίηση της θερινής 10ωρης εκπτωτικής κάρτας Σαββατοκύριακου.
Η επιτυχής ολοκλήρωση του κύκλου διμερών επαφών των συλλόγων Εστίασης, Ξενοδόχων, Εμπόρων Πάτρας και Ναυπάκτου με τη Γέφυρα Α.Ε βρήκε όλες τις πλευρές σύμφωνες ως προς την ανάπτυξη συνέργειας για την αύξηση της καλοκαιρινής τουριστικής κινητικότητας, στις δύο πόλεις.
Έτσι η πρώτη κοινή σύσκεψη, μετατράπηκε εκ των πραγμάτων σε ομάδα εργασίας για τη δρομολόγηση συντονισμένων δράσεων που χρηματοδοτεί η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.
Σε αυτές περιλαμβάνονται:
1) Η αφιερωμένη στις δύο περιοχές καμπάνια επικοινωνίας με το κοινό, μέσω της αξιοποίησης του σταθμού διοδίων του Αντιρρίου για διανομή φυλλαδίων, ειδικής 12σέλιδης έκδοσης και διαφήμισης στο πίσω μέρος των αποδείξεων διέλευσης.
2) Η ανάπτυξη ηλεκτρονικής εφαρμογής (application) με πληροφορίες που θα κατευθύνουν το κοινό προς επιχειρήσεις – μέλη των ενώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιούν ειδικές εποχικές προσφορές.
3) Διάχυση πληροφόρησης μέσω βίντεο και social media 
Εμφανής ήταν θετική διάθεση για το εγχείρημα συμπόρευσης, που κάνει ορατές ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για το μέλλον, στην οπτική της εξέλιξης της Γέφυρας σε συστηματικά επισκέψιμο μνημείο της Δυτικής Ελλάδας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν τα προεδρεία των εξής συλλόγων:
Εστίαση: ΣΚΕΑΝΑ (Γιώργος Κοτοπούλης), Σύλλογος Καφεπωλών- Εστιατόρων – Ξενοδόχων Ναυπάκτου «Ανεμογιάννης» (Ντίνος Τσουκαλάς).
Ένωση Ξενοδόχων Περιοχής Πατρών (Ηλίας Μεντζελόπουλος), ΚΟΙΝΣΕΠ «Προβάλλω τη Ναυπακτία» (Δημήτρης Αντωνόπουλος).
Εμπορικός Σύλλογος Πατρών (Γιώργος Ρώρος), Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου Απόστολος Παπαϊωάννου), Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Πατρών (Δημήτρης Παλούμπης, Θεόδωρος Δούρος)

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ