Πάτρα: Τρόμος στο Δασύλλιο - Νέα επίθεση σε συμπολίτισσα από 12 αδέσποτα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

"ΘΥΜΑ" Η ΑΡΓΥΡΩ ΛΟΤΣΑΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΣΚΥΛΩΝ

Θύμα επίθεσης αγέλης αδέσποτων έπεσε στο Δασύλλιο η Πατρινή Αργυρώ Λοτσάρη. Η γνωστή Πατρινή περιγράφει τη δυσάρεστη εμπειρία της αλλά και πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση καθως είναι εκπαιδεύτρια σκύλων. Τι θα μπορούσε να είχε συμβεί σε πολίτη που δεν είχε εμπειρία; Η Αργυρώ Λοτσάρη λατρεύει τα σκυλιά, άλλωστε το αποδεικνύει με τη δουλειά της, αλλά και στο σπίτι της μεγαλώνει αρκετά. Την αγάπη της στα τετράποδα μοιράζεται με τις κόρες της. Έχει ενδιαφέρον η τοποεθέτησή της: 

"Η κατάσταση μέσα απο τα δικά μου μάτια φαντάζει άκρως επικίνδυνη και απογοητευτική..
Μέχρι πριν λίγο καιρό, εάν περνούσες βόλτα με το σκύλο σου, υπήρχαν 3-4 αδέσποτα, που απλά γαύγιζαν απο μακριά..

Ξαφνικά, την Κυριακή το πρωι ήρθα αντιμέτωπη με 12 σκύλους!!!!!!!

Κάποιοι γαύγιζαν απο μακριά.. Υπήρξαν ομως και 5 αρκετά θαρραλέοι, πέρασαν το δρόμο και επιτέθηκαν σε εμενα και το σκύλο μου.. Και σας διαβεβαιώ, εάν δεν είχα γνώσεις και εμπειρία πάνω στους τετράποδους φίλους μας, τα αποτελέσματα της Κυριακάτικης βόλτας μας,θα ήταν τραγικά... 

Εκει λοιπον υπήρχε και μια πολυ καλή κυρία η οποία με 2 κουβάδες σκυλοτροφή προσπαθούσε να τα ταισει...

Έχει μετατραπεί λοιπον ο χώρος σε ένα "άτυπο" καταφύγιο αδέσποτων

; Όπου κάποιοι φιλόζωοι προσπαθούν με ότι τροπο εχουν να βοηθήσουν τα ζωντανά; Δεν ειναι κρίμα;

Απο 3-4 που ήταν,ξαφνικά να ειναι τόσα πολλα;;;

Ολοι εσείς που εγκαταλείπετε τους σκύλους σας, δεν καταλαβαίνετε πόσα προβλήματα δημιουργείτε; Πως πετάτε τον καλύτερο σας φίλο;;; Ο υπόλοιπος πληθυσμός τι σας φταίει να φοβάται να κυκλοφορήσει; Δε θέλω να μπω και στο υγειονομικό κομμάτι της υπόθεσης, γιατί θα γράφω μέχρι αύριο... Δεν γνωρίζω ποιος τομέας ειναι υπεύθυνος για τα αδέσποτα στο δήμο μας, ελπίζω ομως να μεριμνήσει όσο πιο σύντομα μπορεί...το "κακό" δε θα αργησει να γίνει...". 

Διαβάστε επίσης