Πάτρα: Η ΝΟΔΕ έκανε συγκέντρωση...70 ατόμων-Από την εκδήλωση με ομιλητή τον Νίκο Δένδια έλειπαν δεκάδες στελέχη και ο...Κυριάκος Μητσοτάκης

χθες στο ΑΔΕΙΟ μεγαρο λογου και τεχνης

Προβληματισμό και αντιδράσεις σε εσωκομματικούς κύκλους προκαλεί η εικόνα της χθεσινής εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα με ομιλητή τον Νίκο Δένδια.

Επρόκειτο για εκδήλωση της Νομαρχιακής Συνέλευσης του κόμματος στην Αχαΐα, που συνολικά αριθμεί περί τα 450 μέλη, εκ των οποίων στην αίθουσα του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης εμφανίστηκαν μόλις 70!

Το γεγονός προκάλεσε συζητήσεις και δυσφορία σε κομματικά στελέχη που δεν δίσταζαν σε "πηγαδάκια" στο περιθώριο της εκδήλωσης να βάλλουν κατά των διοργανωτών της εκδήλωσης και να σημειώνουν οτι αυτή η συγκέντρωση δεν αρμόζει σε ένα κόμμα το οποίο διεκδικεί με αξιώσεις την εξουσία και σε ένα κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας όπως είναι ο Νίκος Δένδιας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί οτι κανείς από τους διοργανωτές δεν είχε φρονίσει να υπάρχει στην αίθουσα του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης μία φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά και προκάλεσε επίσης αντιδράσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πλήροφορορίες του tempo24.gr για την εικόνα που παρουσίασε χθες η εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, έχουν ήδη ενημερωθεί κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στελέχη του κόμματος, που είτε είναι εκλεγμένα είναι συμμετέχουν εξ οφίτσιο στην Νομαρχιακή Συνέλευση του κόμματος, δεν είχαν προσκληθεί στην εκδήλωση

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την εκδήλωση

Διαβάστε επίσης