Beach bar ΑΚΤΗ: Το μέρος που πρέπει να είσαι όλο το καλοκαίρι!

μόλις λίγα χλμ από την Πάτρα

Το beach bar «Ακτή» κλέβει την παράσταση στη παραλία του Καστελόκαμπου με την μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει στους επισκέπτες. Αμμουδιά, Θάλασσα και ήλιος στην καλύτερη τους εκδοχή.

Η «Ακτή» διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αισθητικής που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Ένας χώρος "πλούσιος" με αύρα καλοκαιρινή, παράδεισος ηρεμίας και γευστικών απολαύσεων με υπέροχα μουσικά ακούσματα, μας προκαλούν για καλοκαιρινές αποδράσεις. 


Μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάτρας αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους επισκέπτες της παραλίας και γενικότερα του νομού με εύκολη προσβασιμότητα ακόμα και γι αυτούς που δεν έχουν μεταφορικό μέσο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προαστιακό σιδηρόδρομο της Πάτρας και σε 10 λεπτά να βρίσκεστε στην Ακτή ή και το αστικό λεωφορείο της γραμμής Νο6 που κάνει στάση 50 μέτρα από την παραλία.

Από το πρωί με καφέ, το μεσημέρι με βουτιές στην θάλασσα, νόστιμο και γρήγορο φαγητό όπως club sandwich, τοστ και πολλά ακόμα, μέχρι το βράδυ με ποτό ή κυρίως γεύμα (ψάρι, ψητά κλπ) σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο.
 

Διαβάστε επίσης