Κορυφαία επίδοση στον κόσμο και πανελλήνιο ρεκόρ η Κατερίνα Στεφανίδη!

στο Γκαλά Φιλοθέης

Εκπληκτικό άλμα στα 4.86μ έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Γκαλά Φιλοθέης, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ και την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, ενώ έγινε η πέμπτη καλύτερη επικοντίστρια όλων των εποχών!

Στον ουρανό της Φιλοθέης "πέταξε" η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έκανε άλμα στα 4.86μ στο Γκαλά Φιλοθέης, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά και την καλύτερη φετινή επίδοση στο άλμα επί κοντώ γυναικών.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβασε κατά 9 ολόκληρα εκατοστά τη φετινή της επίδοση (είχε 4.77μ), ενώ αναρριχήθηκε και στην κορυφή του κόσμου, προσπερνώντας την Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα, που πριν από τρεις ημέρες είχε πηδήξει πάνω από 4.84μ στο Μπέρμιγχαμ.

Επιπλέον, έγινε μόλις η πέμπτη επικοντίστρια στην ιστορία του αθλήματος, που ξεπερνά το συγκεκριμένο ύψος, μετά τις Έλενα Ισινμπάεβα, Σβετλάνα Φεοφάνοβα, Τζένιφερ Σουρ και Γιαρισλέι Σίλβα.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ. Είναι όμορφο που έγιναν καλές επιδόσεις και ελπίζω να περάσατε καλά. Ελπίζω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε γιατί το χρειαζόμαστε", δήλωσε η Στεφανίδη μετά τον αγώνα της.

Πηγή: sport24.gr