Άραξος: Με C-130 η μεταφορά μοσχεύματος στη Θεσσαλονίκη μετά την δωρεά οργάνων της οικογένειας Νικολόπουλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σήμερα η κηδεία της 16χρονης Νίκης

Από το αεροδρόμιο του Αράξου "σηκώθηκε" το αεροπλάνο C-130, που μετέφερε το ήπαρ της 16χρονης Νίκης, κόρης του Αχαίου Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου που κατέληξε τη Δευτέρα, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο΄"Παναγία Βοήθεια" μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το αεροπλάνο "σωτηρίας" απογειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε συμβατός δότης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, τα νεφρά μεταφέρθηκαν στην Αθήνα.

araxos_tempo24.gr_.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στην Πάτρα βρέθηκε τα ξημερώματα η μεταμοσχευτική ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη μεταμόσχευση του ήπατος.

Η μεταμοσχευτική ομάδα της Πάτρας προχώρησε στην αφαίρεση των νεφρών και του κερατοειδούς, όργανα για τα οποία αναζητούνται συμβατοί λήπτες μέσω του Εθνικού Κέντρου Μεταμοσχεύσεων. 

Οι γονείς Νίκος Νικολόπουλος και Τασία Νικολοπούλου επέδειξαν μεγαλείο ψυχής. Βρήκαν το κουράγιο και τη δύναμη να δώσουν τη συγκατάθεσή τους, για τη δωρεά οργάνων και ιστών της 16χρονης αγαπημένης τους κόρης, η οποία με το θάνατό της σκορπίζει ζωή. Η Νίκη θα συνεχίσει να ζει...

"Η Νίκη Νίκησε! Αναστασία και Νίκο μας δείξατε πώς μετατρέπεις την Δύση σε Ανατολή" είναι ένα από τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης που έλαβε η οικογένεια Νικολοπούλου.

niki_tempo.jpg

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Διαβάστε επίσης