Το τηλεφώνημα του Κώστα Καραμανλή στον Νικολόπουλο - Επικοινωνία με Παυλόπουλο - Τσίπρα και Κουρουμπλή - Στο πλευρό του τις δύσκολες ώρες

Μηνύματα συμπαράστασης στον Αχαιό Βουλευτή

Δεν έχει σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνο του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, τις τελευταίες ημέρες, λαμβάνοντας μηνύματα στήριξης από βουλευτές, πολιτικούς φίλους, και απλούς πολίτες για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια του, μετά την δυσάρεστη επιπλοκή στην υγεία και την νοσηλεία της σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ρίου, της 17χρονης κόρης του Νίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το πρωί χτύπησε για ακόμα μια φορά το προσωπικό του τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας φίλος και συνεργάτης από τα παλιά.

 Ο λόγος για τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ Κώστα Καραμανλή, ο οποίος επέδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας της δεύτερης κόρης του Βουλευτή, μεταφέροντας παράλληλα τις ευχές του για βγει "νικήτρια" από την δύσκολη μάχη που δίνει, από το περασμένο Σάββατο οπότε και εισήχθη στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές με τον κ. Νικολόπουλο τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Διαβάστε επίσης