ΣΟΚ - Πατρών - Κορίνθου: Σοβαρά στο Νοσοκομείο ηλικιωμένη - Παρασύρθηκε έξω από το σπίτι της στην παλαιά Εθνική - Θεατής το εγγόνι της - ΝΕΟΤΕΡΑ

Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Αιγίου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση: Στο Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που όπως έγραψε το tempo24.gr, τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα, όταν παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο, στην παλαία Εθνική Οδο Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος της Ροδοδάφνης.

 Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο συνέβη όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να "πέσει" πάνω στην άτυχη γυναίκα η οποία  μαζί με το ανήλικο εγγόνι της, έβγαιναν από το σπίτι τους, που βρίσκεται επί της οδού.

Το παιδί δεν τραυματίστηκε, ωστόσο έχει υποστεί σοκ

Πρώτη Ενημέρωση: Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο του Αιγίου, ηλικιωμένη που νωρίτερα σήμερα, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου στο ύψος της Ροδοδάφνης, στη θέση "Μπακαρέτσου".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr, το τροχαίο συνέβη, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να "πέσει" πάνω στην άτυχη γυναίκα η οποία  μαζί με το ανήλικο εγγόνι της, έβγαιναν από το σπίτι τους, που βρίσκεται επί της οδού. 

Πηγές αναφέρουν πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, δεν είναι δυνατή η μεταφορά της σε Νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ το ανήλικο παιδί, που δεν έπαθε το παραμικρό, διεκομίσθη έχοντας υποστεί σοκ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου "Παναγία Βοήθεια", καθώς ο σοβαρός τραυματισμός της γιαγιάς του, συνέβη μπροστά στα μάτια του.

Μ.Π

Διαβάστε επίσης