Πάτρα: Με "πλούσιο" παρελθόν ο τσαντάκιας που συνέλαβαν αστυνομικοί με τη συνδρομή πολιτών-Λήστευε ηλικιωμένες

αλβανος ο δραστης

Επικίνδυνος κακοποιός φέρεταινα είναι ο Αλβανός που συνελήφθη στη 1μ.μ. του Σαββάτου από αστυνομικούς στην Πάτρα με την συνδρομή των πολιτών.

Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr (διαβαστε ΕΔΩ) ο δράστης συνελήφθη από περαστικούς, ενώ είχε αρπάξει τσάντα από ηλικιωμένη στην οδό Καραϊσκάκη στο ύψος του Ιερού Ναού Παντανάσσης.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ο Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ο δράστης φέρεται να έχει και συνεργό και απο κοινού φέρονται ως πρωταγωνιστές και σε άλλες επιθέσες σε βάρο ςηλικιωμένων γυναικών, όπως συνέβη πρόσφατα με ηλικιωμένη στην Πλατεία Υψηλκών Αλωνίων.

 

Διαβάστε επίσης