Εκδήλωση του Πάτραι στην αγορά Αργύρη.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου

Ο ΑΠΣ Πάτραι είναι εδώ! Στην ποδοσφαιρική ζωή και τη δράση. Στην πρωτοπορία μιας αναδημιουργίας που θα τον καταστήσει πάλι υπολογίσιμο μέγεθος στο ποδόσφαιρο της Αχαΐας και όλης της χώρας. ¨

Όπως είναι γνωστό το περασμένο καλοκαίρι ο ιστορικός σύλλογος επαναδραστηριοποιήθηκε και μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΑ, ενώ σε λίγες ημέρες θα διεκδικήσει την άνοδο του στην επόμενη κατηγορία μέσω αγώνων μπαράζ.

Η διοίκηση των «πρασίνων» έχει κινηθεί μεθοδικά για να ευοδωθεί ο στόχος της παρατεταμένης αναρρίχησης του συλλόγου και στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματίσει διάφορες δράσεις, που έχουν ως στόχο την αναζωπύρωση του φίλαθλου ενδιαφέροντος της Πάτρας για την δημοφιλή ομάδα, που κάποτε ενσάρκωνε τις ποδοσφαιρικές προσδοκίες όλης σχεδόν της πόλης. Οι αναγεννητικές προσπάθειες της διοίκησης συμπίπτουν με την προσμονή της συμπλήρωσης 50 χρόνων ζωής του συλλόγου τον επόμενο χρόνο και με αφορμή το επικείμενο μεγάλο γεγονός έχει προγραμματιστεί σειρά προεόρτιων δράσεων για να έλθει πλήρως στο προσκήνιο ο σύλλογος με τον τρόπο που αρμόζει στην ιστορία του και στη δυναμική του.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 7.30 μμ, στην «Αγορά Αργύρη» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διασύνδεσης του παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον του ΑΠΣ Πάτραι. ¨Ήδη η διοίκηση έχει καταρτίσει ένα πλήρες πρόγραμμα που σχετίζεται με την ιστορική αναδρομή του συλλόγου, με βραβεύσεις και με ευχάριστες εκπλήξεις, που θα προσδιορίσουν την βόυληση της για να αποκτήσει η δημοφιλής ομάδα την χαμένη αίγλη της.

Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης έχει αποφασίσει να βραβευτούν μεταξύ άλλων για την πολυποίκιλη, ανεκτίμητη προσφορά τους στον ΑΠΣ Πάτραι, οι: Μένιος Λαινιώτης, Θύμιος Τζουραμάνης, Περικλής Γιαννόπουλος, Νίκος Τσανταρλιώτης, Δημήτρης Ανάγνου,Γιαννάκης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Γερογιάννης, Τάσος Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Μαντζαβίνος, Δημήτρης Τσάπαλος, Γιώργος Τσιμιγκάτος, Νίκος Ιωαννίδης, Θύμιος Ζέρης, Κώστας Κούζιος, Σπύρος Ανδριόπουλος, Λάκης Παπαϊωάννου και Βασίλης Δανιήλ. Προς άρση κάθε παρεξήγησης διευκρινίζεται ότι αναγνώριση και τιμή αναλογεί σε εκατοντάδες, ποδοσφαιριστές παράγοντες και προπονητές, για αυτό και το Δ.Σ σε προσεχείς εκδηλώσεις θα προχωρήσει και σε άλλες τιμητικές διακρίσεις ώστε να διασυνδεθεί πλήρως το ένδοξο παρελθόν με το ελπιδοφόρο παρόν και μέλλον του σωματείου.

Διαβάστε επίσης