Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΚ-Πανιώνιος

Η κίνηση της ΕΠΟ ανοίγει το δρόμο για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου

Η κίνηση που αναμενόταν από την πλευρά της ΕΠΟ έγινε. Όρισε διαιτητές για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, ενώ ανακοίνωσε πως αναβάλλεται το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.

Αυτή κίνηση ανοίγει τον δρόμο για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Τώρα μένει να οριστεί εκ νέου όχι μόνο το παιχνίδι ΑΕΚ-Πανιώνιος αλλά και το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένο για την επόμενη Τετάρτη και όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να διεξαχθεί.

Οι νέες ημερομηνίες για τα δύο αυτά παιχνίδια αναμένεται να καθοριστούν στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα.

Μένει να δούμε και τη στάση της Nova στο όλο θέμα με την αλλαγή ημερομηνιών. Να τονίσουμε απλά ότι η ρήτρα για κάθε παιχνίδι που δεν διεξάγεται είναι 175.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε λοιπόν όλα δείχνουν ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί κανονικά την Τρίτη 17 Μαΐου.

Τέλος, να πούμε ότι το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε να διευθύνει ο Κύζας που θα έχει μαζί τους τους βοηθούς Αλεξέα και Τουμπακάρη. Και οι δύο ήταν στο τιμ του τελικού που είχε ορίσει η ΕΠΟ και είχε προκαλέσει το ντόμινο αντιδράσεων.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης