Αύριο Τρίτη η εκδήλωση γνωριμίας με τα έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα

Στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη η εκδήλωση γνωριμίας των έργων που έχουν υλοποιηθεί με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε κάθε γωνιά και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στην ανοικτή πρόσκληση του προς όλους τους πολίτες, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας σημειώνει πως «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας τα έργα που γίνονται στην περιοχή μας. Να ξέρουν που πηγαίνουν τα χρήματα από τα ευρωπαϊκά κονδύλια και που γίνονται έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους. Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζουμε σχεδιάζουμε, να υλοποιούμε και να διεκδικούμε όλο και περισσότερα πράγματα» και καταλήγει λέγοντας: «Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους να έρθουν στην εκδήλωση. Θέλουμε να δουν οι συμπολίτες μας που δουλεύουμε, πως δουλεύουμε και τι ακριβώς κάνουμε!».

Η εκδήλωση θα γίνει στην Πάτρα, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, αύριο Τρίτη 10 Μαΐου 2016 και ώρα 18.00 - 21.30 και τη διοργάνωση έχουν η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το Europe Direct – Πάτρας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου» #EUinMyRegion (Europe in my Region 2016).

Περιλαμβάνει δράσεις ενημέρωσης κοινού µε αφίσες, προβολή βίντεο, μουσικά δρώμενα κ.ά.

Παράλληλα, στο χώρο της εκδήλωσης μπορείτε να αναζητήσετε τη σχετική πινακίδα για να συμμετέχετε στο κυνήγι θησαυρού - treasure hunt που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Για τη συγκεκριμένη δράση, οι πολίτες καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα κυνήγι θησαυρού που θα διεξαχθεί σε 18 χώρες και συνολικά 45 Περιφέρειες.