Ζάκυνθος: Ευχάριστα τα νέα για την Ντένια Παράσχη - Πότε παίρνει εξιτήριο

Συγκινεί το μήνυμα της σε όλους όσοι την βοήθησαν

Βελτίωση παρουσιάζεται στην κατάσταση της υγείας της Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο, καθώς οι γιατροί βλέπουν τον όγκο να υποχωρεί με τις θεραπείες και αισιοδοξούν πως δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η 28χρονη κοπέλα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τη σπάνια μορφή καρκίνου. Μόλις έγινε γνωστή η κατάσταση της υγείας της κινητοποιήθηκε όλο το νησί της Ζακύνθου, αλλά και κόσμος από την υπόλοιπη Ελλάδα, προσφέροντας χρήματα ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στη Βοστώνη και να λάβει την απαραίτητη φροντίδα. Μάλιστα, με την υπόθεση ασχολήθηκε και ο Σταύρος Κοντονής, ενώ η κοπέλα ταξίδεψε στην Αμερική με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Η Ντένια Παράσχη μέσα στους επόμενους δύο μήνες αναμένεται να πάρει και το εξιτήριο από το νοσοκομείο και, μιλώντας στην εφημερίδα Real News, έστειλε το μήνυμά της στον κόσμο που τη βοήθησε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παλέψω για τη ζωή μου».

Στην εφημερίδα μίλησε και ο πατέρας της, Σπύρος Παράσχης, ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στην κόρη του: «Η αγάπη του κόσμου έδωσε στην κόρη μου τη δύναμη να παλέψει την ασθένεια και να νικήσει. Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για όλο τον κόσμο που μας βοήθησε σε αυτόν τον αγώνα. Ευχαριστούμε τόσο τους άγνωστους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας για βοήθεια, όσο και τον κόσμο εδώ που μας υποδέχθηκε με αγάπη. Η Εκκλησία και το ελληνικό προξενείο άνοιξαν την αγκαλιά τους και μας στήριξαν τις δύσκολες αυτές ώρες"

Διαβάστε επίσης