Ευχές και λαμπάδες μοίρασε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος σε ασθενείς και προσωπικό του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επισκέφθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη το Νοσηλευτικό Ίδρυμα

Το Καραμανδάνειο  Παιδιατρικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος την Μ. Πέμπτη το μεσημέρι.

Τον Σεβασμιώτατο υπεδέχθησαν στην είσοδο του Καραμανδανείου, η Διοικήτρια α/α-Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας  κ.Kατερίνα Γατοπούλου, η Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας κ.Ντίνα Σιάμου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ.Λένα Αλμπάνη, ο πρώην Δήμαρχος κ.Φώτης Δημακόπουλος, γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι του νοσοκομείου. 

f390d087-8c86-4136-97dc-3b3753ee902f.jpg

Ο Σεβασμιώτατος περιηγήθηκε όλο το Νοσοκομείο, όλους τους θαλάμους νοσηλείας των μικρών ασθενών, τα Εξωτερικά Ιατρεία, το Ακτινολογικό και το Βιοπαθολογικό-Βιοχημικό Εργαστήριο, τα γραφεία των γιατρών και τους χώρους εργασίας των νοσηλευτών καθώς και τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών, δίνοντας τις ευχές του και μοιράζοντας σε κάθε παιδάκι, σε όλους τους γονείς και τους συνοδούς, σε κάθε γιατρό, νοσηλευτή και εργαζόμενο από μία πασχαλινή λαμπάδα!

Τον Μητροπολίτη συνόδεψαν και στους τρεις ορόφους του Καραμανδανείου οι κυρίες Γατοπούλου, Αλμπάνη, Σιάμου, Αλεξοπούλου Μαρίνα και Κατσαδράμη Άρτεμις, στον όροφο της Χειρουργικής και ο κ. Αλεξόπουλος Βασίλης με Νοσηλεύτριες της Χειρουργικής, στον όροφο της Παιδιατρικής και ο κ. Γραμματίκας Γιώργος με Νοσηλεύτριες της Παιδιατρικής. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόταν σε κάθε παιδί ξεχωριστά με το όνομά του, ρωτώντας με αμέριστο ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του, ενδυναμώνοντας τους γονείς και ευχόμενος γρήγορη ανάρρωση. Χαρακτηριστικό της αγάπης του, έδινε λαμπάδες και για τα αδελφάκια και τα λοιπά μέλη της οικογενείας κάθε νοσηλευόμενου παιδιού!

9256a0fa-d7d4-4cfd-86a3-dae1fb598dfa.jpg

Διαβάστε επίσης